Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Aromatherapie voor de 40+ vrouw!
ZA 03 november | 14.00-16.30 uur | Dordrecht

30,00


Aromatherapie voor de 40+ vrouw

Je ruikt het, je ziet het, je voelt het en je proeft het zelfs.  Onze missie om 100.000 vrouwen bewust te maken van de kracht van aromatherapie. Het is niet alleen maar een lekker geurtje maar er wordt ook therapeutisch mee gewerkt. En jij kan dat ook leren!

Deze interactieve workshop heeft een hoog fun gehalte maar is ook echt heel leerzaam!

We lopen er allemaal tegen aan, tegen die kleine kwakkel probleempjes. Je herkent het wel. Richting de 40 of er voorbij. Je hormonen vliegen soms alle kanten op, je gewicht schommelt, je temperatuur vlieg van hoog naar laag en je huid lijkt ook een eigen leven te leiden.

Aromatherapie wordt jouw redmiddel! Dit is zo`n krachtig middel en niet alleen voor jezelf maar voor heel je gezin.

denk aan: hoofdpijn - onrust - slapeloosheid - opvliegers - stress - kleine wondjes, noem het maar en je kan er met aromatherapie iets voor maken. 

In deze workshop leer je de basis begrippen van aromatherapie. We leren je het verschil tussen vette planten olie en essentiele olie en hun kracht. We gaan je uitleggen hoe je essentiële oliën veilig kan gebruiken. Denk aan een huidspray, een wrijfolie of bijvoorbeeld in een balsem. Maar het allerleukste is natuurlijk het zelf maken van een huidverzorgingsproduct. Handen uit de mouwen dus. En wist je dat je essentiele olie door je gerechten kan doen? Kom en we laten je het proeven!

liefs Chantel & Henriette ♥

Informatie + Aanmelden » Beauty & Health for Body & Mind | Chantel van Eijsden

www.schoonheidsspecialist-dordrecht.nl

Stayokay
Baanhoekweg 25
3313 LA Dordrecht

Chantel van Eijsden
078-6164097
info AT schoonheidsspecialist-dordrecht DOT nl