Kerstdiner voor alleenstaande
DI 26 december | 17.30-20.30 uur | Dordrecht

30,00 | Incl. 2x een drankje + koffie/thee


Eenzame kerst wordt feestavond

DORDRECHT

In november en december bereiden veel mensen zich voor op de feestdagen. De decembermaand is een gezellig drukke maand. Sinterklaas, kerstmis en Oud en Nieuw. Tenminste, voor de meeste mensen hoort dit een gezellige maand te zijn. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Alleenstaande mensen kunnen de kerstdagen als erg eenzaam ervaren. Juist tijdens de feestdagen voelen eenzame mensen zich vergeten. Daarom slaan Art & Dining en Mooi Dordrecht de handen ineen en organiseren zij voor iedereen die alleen is op Tweede Kerstdag een kerstdiner.

Jong en oud

Jong en oud, vanaf 18 jaar, zijn dan ook op Tweede Kerstdag welkom bij het kerstdiner bij Art & Dining in het Dordrechts Museum. De start is om 17.30 uur, de avond duurt tot 20.30 uur. Natuurlijk kan er daarna nog even gezellig nagetafeld worden. We willen van een eenzame kerst een feestavond maken.

Aanmelden

Aanmelden kan via website mooidordrecht, mail ( of infoart-dining) of telefonisch op maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur op tel. 6329100. Aanmelden kan ook op Facebook (/Kerstdiner voor alleenstaande).

 

Meer Informatie + Aanmelden

0615611514
info AT mooidordrecht DOT com

Museumrestaurant Art en Dining, Museumstraat 38, Dordrecht


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht