Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Ruik, Schrijf, Creëer!
MA 11 februari | 09.30-11.30 uur | Dordrecht

30,00


Vier de LIEFDE! Liefde voor jezelf en voor anderen. Of het nu gaat om je trouwdag, Valentijnsdag, je verjaardag, kerst, een jubileumdag of zo maar een dag! Op elke dag kan en mag je de liefde extra aandacht geven. En met deze workshop ben je goed voorbereid op jouw liefdevolle dag! Hoe mooi is het om daarbij al je zintuigen te gebruiken?! De liefde te horen via een mooi gedicht, de liefde te voelen met een heerlijke massage olie, de liefde te proeven met aromatische bonbons en de liefde te ruiken met aromatische oliën! In deze unieke workshop ga je ruiken aan heerlijke aroma's, beschrijven wat die met je doen en er een mooi product van maken.
Bijvoorbeeld een verwarmende knuffelzeep, een massage olie waarvan je weer vlinders in je buik krijgt of geurende kaarsjes die je laat branden bij een romantisch diner. Elke keer is het weer anders. En de cadeautjes die je maakt, gaan we één voor één inpakken met een liefdevolle zelf geschreven quote. 
Maak van "jouw dag" een mooie herinnering met behulp van deze workshop. De workshop vindt elke 2de maandag in de even maanden plaats in de ochtend van 09.30 tot 11.30 uur.
Kosten bedragen € 30,00 inclusief 2 geurige producten, een leuke schrijfervaring en een hapje & drankje.

Informatie + Aanmelden » Beauty & Health for Body & Mind | Chantel & Sanshine schrijft

www.schoonheidsspecialist-dordrecht.nl
Bekijk Facebook event

Beauty & Health for Body & Mind
Branco 89
3315 WS Dordrecht

Chantel & Sanshine schrijft
078-6164097
info AT schoonheidsspecialist-dordrecht DOT nl