Workshop voor leden door leden; kennismaking met Vedic Art
VR 08 december | 16.00-18.00 uur | Strijen

| Trek kleding aan waar een spatje verf op mag komen.
3,50 | dit is een bijdrage in de materialen


Wil je wel eens ervaren hoe  Vedic Art jou kan inspireren om vrij en vanuit jezelf te gaan schilderen? Vedic Art is ontwikkeld in Zweden en is gebaseerd op 17 stappen uit de oude Vedische wijsheid. Het is behalve schilderen een levenskunst: een moment voor jezelf nemen, opladen met positieve energie en jezelf beter leren kennen.
Het staat open voor iedereen, met of zonder schilderervaring. Je gaat aan de slag met jouw favoriete kleuren en op een manier die bij jou past. Er is ruimte om lekker wat te kliederen met verf, met je penseel, met je handen of met een sponsje. Tegelijkertijd wordt er ook serieus gewerkt en ervaar je een zee van tijd en stilte.

 

Eleonore Broekhuijsen laat je in een korte workshop, speciaal voor leden van Bewust Dordrecht, een beetje proeven van deze bijzondere manier van schilderen. 
 

Meer Informatie + Aanmelden

06-45 606 853
info AT bewustdordrecht DOT nl

Atelier van Eleonore in Strijen. Het is niet met openbaar vervoer bereikbaar., Groot Cromstrijensedijk 17, 3291LD in Strijen, Strijen


Ik schrijf me in voor Workshop voor leden door leden; kennismaking met Vedic Art - VR 08 december 2017 | Strijen

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Dordrecht


Bewust Dordrecht

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Juridische dienstverlening Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychotherapie Reizen & Vakanties Storytelling Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht