DOORLOPEND gezocht: oefen-clienten
ZO 31 december | 00.00-00.00 uur | Dordrecht

| Doorlopend tot juli 2018
10,00 | per consult


Voor mijn opleiding tot psychotherapeute ben ik op zoek naar oefen-clienten. 

Ik ben op zoek naar clienten die ik kan begeleiden om bijvoorbeeld zichzelf te ontwikkelen, iets helder te krijgen, een probleem aan te pakken of een doel te bereiken. Dit hoeft niet iets heel groot te zijn en hoef je ook niet vooraf precies te weten. Door middel van gesprekstechnieken en eventueel oefeningen zal ik je dan verder helpen. Ik maak gebruik van NLP technieken, visualisatieoefeningen, hypnotherapie, ontspanningsoefeningen en andere coachingstechnieken. 

Het traject start met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we nader kennismaken en het onderwerp verkennen waar eventueel aan gewerkt zou kunnen worden en wordt een doel besproken. Dit intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Na dit gesprek evalueren we samen of we een traject willen starten om daadwerkelijk met elkaar te gaan werken naar dit doel. Wanneer we verder gaan, dan duren sessies 45 minuten en gaan we met behulp van technieken kijken hoe het doel in een zo kort mogelijk traject behaald kan worden. Voor mij is feedback tijdens alle stappen van het preces erg waardevol. 

Om ervoor te zorgen dat ook mijn oefenclienten het proces en de afspraken serieus nemen vraag ik een symbolisch bedrag van 10 euro per sessie. Sessies kunnen plaats vinden op een locatie naar keuze, bij mij of bij je thuis. 

Meer Informatie + Aanmelden

0622053782
info AT grootmoederwilg DOT com

Thuis of op locatie, Krommedijk 108, Dordrecht

Grootmoeder Wilg | Sjanneke Asmawidjaja


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht