Basiscursus Vedic Art intuïtief schilderen
VR 08 maart | 13.30-17.30 uur | Hoeksche Waard

08 maart 2019 t/m 19 april 2019 | 6 vrijdagmiddagen: 8, 15,22 maart, 5,12 en 19 april 2019
257,00 | Inclusief 21% BTW.


Start dit voorjaar met de magische en kleurrijke reis van Vedic Art. Schilderen zoals je altijd al hebt gewild: vrij en vanuit jezelf. Kom ervaren hoe Vedic Art je kan inspireren om aan  slag te gaan met jouw favoriete kleuren en in jouw eigen stijl. Hoe je de ruimte krijgt die je zo nodig hebt. Je kunt lekker wat kliederen met verf, met je penseel, met je handen of met een sponsje. Tegelijkertijd wordt er ook serieus gewerkt en heb je een zee van tijd en stilte. De basiscursus start op vrijdag 8 maart 2019 en daarna volgen nog 5 vrijdagmiddagen. Vedic Art is meer dan schilderen. Het is levenskunst. Je krijgt inspirerende teken- en schilderopdrachten die gebaseerd zijn op 17 stappen uit de oude Vedische wijsheid. Deze stappen helpen je bij het proces van schilderen en bij de ontwikkeling van jouw creativiteit. Je gaat creëren vanuit je hart en je  laadt jezelf tijdens het schilderen als het ware op met positieve energie. Daarbij is het proces belangrijker dan het resultaat. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met schilderen of nog helemaal niet. Je gaat jouw eigen weg en je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt. Wil je eerst kennismaken? Op vrijdag 1 februari is er de mogelijkheid om mee te doen met de introductiemiddag Vedic Art.

Informatie + Aanmelden » Eb Ateliers, het Vedic Art Centrum | Eleonore Broekhuijsen

www.vedicartcentrum.nl

In de Hoeksche Waard, adres wordt later bekend gemaakt.

Hoeksche Waard

Eleonore Broekhuijsen
0618367451
info AT vedicartcentrum DOT nl

Meer agenda van Eb Ateliers, het Vedic Art Centrum

februari 2019

Schilderen volgens Vedic Art introductie workshop

VR 01 feb 13.30 uurKunstworkshop
Schilderen volgens Vedic Art introductie workshop

Wil je kennismaken met schilderen volgens Vedic Art? Dan is deze introductieworkshop een mooie gelegenheid. Al schilderend en tekenend ervaar je de eerste principes van Vedic Art. De start van een kleurrijke reis naar jouw creatieve bron.
Eb Ateliers, het Vedic Art Centrum
Eleonore BroekhuijsenHoeksche Waard

maart 2019

Een jaar Vedic Art, 17 x Stilte Atelier

ZA 09 mrt 10.00 uurKunstcursus
Een jaar Vedic Art, 17 x Stilte Atelier

Een jaar Vedic Art stilte atelier. Schilderen en creëren in vrijheid. Niets hoeft. Veel ruimte om te zijn, inspiratie om te schilderen, loslaten dat het iets moet worden. De principes steeds dieper te ervaren. Als jaarprogramma of als losse dag.
Eb Ateliers, het Vedic Art Centrum
Eleonore BroekhuijsenHoeksche Waard

mei 2019

Vedic Art retreat in Normandië

MA 13 mei 9.30 uurKunstretraite
Vedic Art retreat in Normandië

Schilderen, de verstilling ervaren, tot de kern komen. Een Vedic Art retreat op een prachtige plek in Normandië. Tijdens deze week kun je de Vervolgcursus Vedic Art volgen en op een dieper niveau ervaren met de elementen van de natuur in Normandië.
Eb Ateliers, het Vedic Art Centrum
Eleonore BroekhuijsenSaint Pair sur Mer, Frankrijk, Normandië

juni 2019

Vervolgcursus Vedic Art

MA 17 jun 10.00 uurKunstcursus
Vervolgcursus Vedic Art

Verder met Vedic Art? In de vervolgcursus ontwikkel je steeds meer je eigen stijl en ervaar je dat Vedic Art behalve schilderkunst ook levenskunst is. Bij mooi weer schilder je lekker buiten.
Eb Ateliers, het Vedic Art Centrum
Eleonore BroekhuijsenHoeksche Waard

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht