Lente Workshop
WO 11 april | 09.00-11.30 uur | Dordrecht

25,00 | Inclusief thee en wat lekkers


Het is lente. De dagen worden langer. De kracht van de zon neemt toe. Overal om ons heen voelen we dat er iets verandert. Hoewel het af en toe nog best eens koud en nat kan zijn, is de diepe rust van de winter voorbij. Vogels bouwen nestjes, dieren krijgen jongen en mensen komen weer naar buiten en worden verliefd. Overal om je heen hangt de sprankelende energie van verwachting. Er komt nieuw leven, een nieuw begin vol mogelijkheden en kansen.
 

Juist in deze periode van het jaar is het goed om eens stil te staan bij je eigen lente. Dit is het moment om bewust te kiezen wat je wilt zaaien. Wat je nu zaait zal in de zomer groeien en bloeien. Het bepaald wat je in de herfst zult oogsten. Dit is het moment om besluiten te nemen en het dan ook echt te doen. Durf je te geloven en in beweging te komen of houdt iets je nog tegen?

Tijdens deze workshop nodig ik je uit om op onderzoek uit te gaan. Wat wens je? Wat zou je echt diep van binnen willen? Welke keuzes moet je hierin maken? Wanneer je weet wat je wilt, ben je op de helft. Maar kun je ook daadwerkelijk in actie komen of ligt hier nog een hindernis? Deze workshop kan je de inzichten bieden die nodig zijn om weer een stapje te zetten en vol energie aan de slag te gaan met je dromen.

Meer Informatie + Aanmelden

0622053782
info AT grootmoederwilg DOT com

Grootmoeder Wilg, Krommedijk 108, Dordrecht

Grootmoeder Wilg | Sjanneke Asmawidjaja


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht