Stiltedag 'Bloeien waar je geplant bent'
ZO 25 maart | 10.30-16.00 uur | Dordrecht

| Inclusief drankjes en versnaperingen, lunch zelf meenemen
65,00


Verlang je er soms ook zo naar? Een dag helemaal voor Jezelf? Een dag waarbij niets hoeft en je kunt genieten van de Stilte? Een dag waarin diverse meditaties en (creatieve) oefeningen aangeboden worden, maar waarin je ook kunt besluiten niet mee te doen? Zo’n dag organiseer ik op zondag 25 maart a.s. Een Stilte dag met als thema ‘Bloeien waar je geplant bent’.

Alles is er al!
Als je geboren wordt zit alles wat je nodig hebt al in je, net als bij een zaadje dat geplant wordt. Bij de juiste omstandigheden, voldoende, licht, voeding en aandacht groei je op precies zoals je bedoeld bent. Het kan zijn dat je wat kleiner blijft, omdat niet alle omstandigheden optimaal zijn. Maar je bent het madeliefje of de eikenboom die je voorbestemd bent te zijn. Helaas verwachten anderen vaak wat anders van je, en als ze dat maar vaak genoeg laten merken ben je zelf ook niet meer zo tevreden. De eik wordt verweten lomp en aanwezig te zijn en het madeliefje mag wel eens wat meer voor zichzelf opkomen en van zich laten horen. Maar hoe je ook je best doet, een stevige krachtige eik wordt nooit een klein schattig madeliefje en een lieflijk en zacht madeliefje wordt nooit een stoere eik.

De kracht van Stilte
Door in de stilte naar binnen te keren en helemaal aanwezig te zijn bij je oorspronkelijke zelf ga je jezelf weer meer waarderen en beseffen hoe waardevol je bent.

Meer Informatie + Aanmelden

06-28258059
lia AT on-beperktleven DOT nl

Azil Centrum voor Levenskunst, Mauritsweg 157C, Dordrecht

Meer agenda van NeCo Verbeeldende therapie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht