Intuitieve schilder/schrijfdag 'True Colors'
VR 28 september | 10.30-16.00 uur | Dordrecht

65,00 | Exclusief lunch, inclusief schildermaterialen. Neem zelf pen en papier mee.


Op deze creatieve dag nemen Lia van den Berg (NeCo Verbeeldende therapie) en Deborah de Rooij (Schrijf jezelf lichter) je mee in de wereld van het intuïtief schilderen en schrijven. Schilderen en schrijven hebben veel met elkaar gemeen. Het zijn allebei uitingsvormen waarin je je gevoel kunt uitdrukken, via beeld en taal. Intuïtief schilderen en schrijven stimuleert je om meer vanuit je hart te schilderen/schrijven. Het schakelt je denken even uit en activeert je creatieve brein. Het gaat niet om het resultaat, dat het ‘mooi’ wordt. Het gaat om het proces, de reis die je naar binnen maakt. Je gaat met iets tastbaars naar huis: een schilderij en een aantal schrijfsels.

Wat zijn jouw ware kleuren?
Iedereen denkt bij ‘True colors’ natuurlijk meteen aan het prachtige nummer van Cyndi Lauper. Met dit thema gaan we op deze dag schilderen en schrijven. Wat zijn jouw echte kleuren? En durf je deze te laten zien aan de buitenwereld? Deze dag kan een mooie start zijn om je bewust te worden van jouw ware kleuren en een manier te vinden om ermee naar buiten te treden.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 10 maart 2018
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Azil Centrum voor Levenskunst Levenskunst Dordrecht
Inclusief koffie/thee/lekkers. Graag je eigen lunch meenemen.Jouw investering: 65 euro, inclusief materiaal. Neem voor het schrijfgedeelte een notitieboekje/schrift en pen mee.Alle materialen voor het schilderen zijn aanwezig.Je kunt je aanmelden bij: .

Meer Informatie + Aanmelden

06-28258059
lia AT on-beperktleven DOT nl

Azil Centrum voor Levenskunst, Mauritsweg 157C, Dordrecht

Meer agenda van NeCo Verbeeldende therapie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht