Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Schrijfcafé Dordrecht - creatief intuïtief en reflectief schrijven
WO 03 oktober | 10.00-12.00 uur | Dordrecht

Inloop vanaf 09.45 uur
12,00 | Graag contant en gepast op de ochtend zelf betalen


Hartverwarmende woorden, diepzinnige zinnen of juist luchtig en vrolijk. Iedereen schrijft op zijn of haar eigen manier. Om dat met elkaar te delen, elkaar te inspireren of gewoon lekker te kunnen schrijven, kun je op woensdag 3 okt weer deelnemen aan het Schrijfcafé.

Het Schrijfcafé is een moment van aandacht voor jezelf. Met schrijven kun je onder woorden brengen wat er op dat moment bij jou speelt en het daardoor verwerken. Het creatieve schrijven leidt tot bezinning en reflectie. Ik help je tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse simpele schrijfoefeningen. Maak je geen zorgen... je pen rolt vanzelf.Naast het schrijven zit de kracht van het Schrijfcafé ook in het voorlezen van het geschreven werk. Met schrijven kruip je naar binnen om vervolgens te verwoorden wat er gehoord wil worden. Met het hardop voorlezen aan anderen komen de reflectie en bezinning tot leven. Het wordt echt en de kwetsbaarheid kan je raken. En dat is helemaal oké.

Schrijfervaring is niet nodig, de teksten worden niet beoordeeld. De bijeenkomst begint om 10 uur (inloop 09.45 uur) en duurt tot 12 uur. Deelname kost 12 euro inclusief 2 consumpties (koffie of thee), gepast en contant te betalen op de ochtend zelf. Aanmelden kan door een email te sturen naar . Je neemt zelf pen en papier mee. Adres Sanshine Schrijft: Weerdestein 132 (Sterrenburg).

Informatie + Aanmelden » Sanshine Schrijft | Sandra Utterijn-Klijnsmit

www.sanshineschrijft.nl

Sanshine Schrijft
Weerdestein 132
Dordrecht

Sandra Utterijn-Klijnsmit
0647696254
sandra AT sanshineschrijft DOT nl


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht