Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Mantra zingen ~ Dreams ~
VR 19 oktober | 19.45-22.00 uur | Dordrecht

10,00


Wim en Yvette nodigen je van harte uit om te ervaren wat de helende resonantie door het zingen van Mantra's met jou doet. 

Elke maand nemen ze je mee op reis naar jouw stille middelpunt in de sfeervolle ruimte van WY en zingen we gezamenlijk  mantra's die resoneren met het  thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is.

Met elkaar  genieten we van de mooie klanken van deze healing mantra's en de klanken van verschillende  instrumenten als het harmonium, klankschalen, percussie, het monochord en de Shruti-box.  

Een Mantra is een heilige tekst, gedicht, uitspraak of lettergreep.Mantra's zijn van oudsher in het Sanskriet.   Sanskriet is een oude - Indiase taal en nog steeds een van de officiële talen van India. Het woord Mantra is een samenstelling van de woorden manasah (geest) en tra (bevrijding door beheersing van de geest).

De Mantra teksten worden herhaald opgezegd of gezongen. Door de herhaling van de woorden in het Sanskriet wordt een bepaalde trillingsenergie opgewekt. Deze trillingsenergie heeft een helende, ontspannende en rustgevende werking op ons lichaam en onze geest. 

Elke mantra avond bestaat uit het zingen van een 9-tal verschillende mantra's. De mantra's die we zingen resoneren allemaal rondom het gekozen thema wat die avond centraal staat.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou, Wim enYvette meer informatie:
wycentrumvoorbewustzijn/Mantra-s-zingen.htm

 

 

Informatie + Aanmelden » WY centrum voor bewust-zijn | Yvette Baan

www.wycentrumvoorbewustzijn.nl

WY centrum voor Bewust-Zijn
Hugo de Grootlaan 85
Dordrecht

Yvette Baan
0786140313/0610257152
wycentrum AT gmail DOT com