Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Actieve klankbeleving olv Wim en Yvette
ZO 30 september | 14.00-17.00 uur | Dordrecht

35,00


Klank maakt de verbinding met je lichaam, hart en ziel 
Voel je welkom bij deze actieve klankbeleving door Wim en YvetteLeven vanuit het hart is verbinding voelen met jou hele wezen
....jouw zijn.....
De basis van jouw zijn is het eerste chakra..jouw gronding, het thuis voelen, jouw fundament stevig, solide en veilig.
Vanuit daar volgen we alle chakra's en ervaren deze in klank, muziek, stem, lichaamswerk, dans en meditatie.Muziek, klank en beweging in combinatie met meditatie is het perfecte middel om het hart te openen en jouw lichaams-energie in beweging te zetten. 
Het ritme van de muziek en jouw aanwezigheid in de ruimte brengen tijdens het dansen harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Groei mee in het ritme van verschillende instrumenten en muziek uit zovele culturen. 
Je beweegt en danst vrij, doet lichaamswerk en wordt als vanzelf meegenomen in de soms ingetogenheid of expressiviteit van de verschillende bewegingen. 
Die bewegingen in klank maken je gedachteloos en vrij. Free like a bird...Je danst, beweegt zingt en maakt muziek met prachtige gongdrums, dromerige wind chimes en opwekkende ritme instrumenten . Dansen , zingen , stilte, mediteren en gevoed en opgeladen en volledig gereinigd weer naar huis...Ben je erbij? Enjoy!!!!
BE-LEEF 

review: Lieve Yvette en Wim, ik wil jullie bedanken voor die fantastische "aktieve klankbewegings-middag". Het voelde als "thuiskomen bij mezelf", ik kon me overgeven aan de mooie geleide meditatie, de klanken van de vele trommels en andere instrumenten, de sfeer was zo liefdevol en uitnodigend. 

Informatie + Aanmelden » WY centrum voor bewust-zijn | Yvette Baan

www.wycentrumvoorbewustzijn.nl
Bekijk Facebook event

nader te bepalen
nader te bepalen
Dordrecht

Yvette Baan
0786140313/0610257152
wycentrum AT gmail DOT com

Meer agenda van WY centrum voor bewust-zijn