Actieve klankbeleving olv Wim en Yvette
ZO 30 september | 14.00-17.00 uur | Dordrecht

35,00


Klank maakt de verbinding met je lichaam, hart en ziel 
Voel je welkom bij deze actieve klankbeleving door Wim en YvetteLeven vanuit het hart is verbinding voelen met jou hele wezen
....jouw zijn.....
De basis van jouw zijn is het eerste chakra..jouw gronding, het thuis voelen, jouw fundament stevig, solide en veilig.
Vanuit daar volgen we alle chakra's en ervaren deze in klank, muziek, stem, lichaamswerk, dans en meditatie.Muziek, klank en beweging in combinatie met meditatie is het perfecte middel om het hart te openen en jouw lichaams-energie in beweging te zetten. 
Het ritme van de muziek en jouw aanwezigheid in de ruimte brengen tijdens het dansen harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Groei mee in het ritme van verschillende instrumenten en muziek uit zovele culturen. 
Je beweegt en danst vrij, doet lichaamswerk en wordt als vanzelf meegenomen in de soms ingetogenheid of expressiviteit van de verschillende bewegingen. 
Die bewegingen in klank maken je gedachteloos en vrij. Free like a bird...Je danst, beweegt zingt en maakt muziek met prachtige gongdrums, dromerige wind chimes en opwekkende ritme instrumenten . Dansen , zingen , stilte, mediteren en gevoed en opgeladen en volledig gereinigd weer naar huis...Ben je erbij? Enjoy!!!!
BE-LEEF 

review: Lieve Yvette en Wim, ik wil jullie bedanken voor die fantastische "aktieve klankbewegings-middag". Het voelde als "thuiskomen bij mezelf", ik kon me overgeven aan de mooie geleide meditatie, de klanken van de vele trommels en andere instrumenten, de sfeer was zo liefdevol en uitnodigend. 

Meer Informatie + Aanmelden

nader te bepalen, nader te bepalen, Dordrecht

Meer agenda van WY centrum voor bewust-zijn

oktober 2018

Stembevrijding ~ Oerklinken

DO 11 okt 19.30 uurZelfrealisatieevenement
Stembevrijding ~ Oerklinken

Deze avond voor vrouwen staat centraal: klank, muziek, stem, beweging en dans. Jouw klank geeft je een stem. Te luisteren naar deze stem is boeiend en spannend tegelijkertijd. Welk lied zingt jouw lichaam? Ga je mee op avontuur?
WY centrum voor bewust-zijn
Yvette BaanDordrecht
Mantra zingen ~ Dreams ~

VR 19 okt 19.45 uurCentra voor Bewustwordingevenement
Mantra zingen ~ Dreams ~

Vrijdag avond 19 oktober Mantra zingen met Wim en Yvette Deur open 19:45 uur. Mantra zingen van 20:00 uur tot 21:45 uur Deelname: 10 euro losse keer.
WY centrum voor bewust-zijn
Yvette BaanDordrecht

november 2018

Introductie middag  Leef jij jouw zeven energieën in jou als vrouw.

ZO 11 nov 13.00 uurCentra voor Bewustwordingevenement
Introductie middag Leef jij jouw zeven energieën in jou als vrouw.

Ontdek jouw godinnen en ervaar wat ze jou te vertellen hebben. Een reis naar volledige acceptatie van jouw Zelf. Leef jij jouw volledige potentie? Wees nieuwsgierig be-leef en ervaar.
WY centrum voor bewust-zijn
Yvette BaanDordrecht
Initiëring Reiki 1 weekend

ZA 17 nov 11.00 uurCentra voor Bewustwordingcursus
Initiëring Reiki 1 weekend

Eugene de Schrijver ( Reikimaster) en Yvette Baan (Reikimaster) leren je de basis technieken van de Reiki 1. Je leert en ervaart wat energetisch werk voor jou kan betekenen. Je bent welkom dit te ervaren, het is een levenslang geschenk voor jezelf.
WY centrum voor bewust-zijn
Yvette BaanDordrecht

augustus 2019

KLANKRETRAITE in  een Frans Chateau

ZO 11 aug 11.00 uurDans & Bewegingretraite
KLANKRETRAITE in een Frans Chateau

Klankretraite in Frankrijk 23 t/m 29 september 2018 Locatie: Chateau Noncourt Een uit de 16e eeuw daterend kasteel, dat ligt in de regio Champagne-Ardenne. De ideale locatie voor een geheel verzorgde week waarin jij en jouw klank centraal staat!!
WY centrum voor bewust-zijn
Yvette BaanHttp://www.chateau-noncourt.nl/omgevingenroute/

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht