Stilte retraite 'De overgave'
VR 18 oktober | 18.00-18.00 uur | Udenhout

18 oktober 2019 t/m 20 oktober 2019 |
100,00


Durf jij afscheid te nemen van de zomer? Afscheid te nemen van de warmte van de zon, de feestjes en de gezelligheid. Afscheid te nemen van de overvloed aan zoet en sappig fruit. Durf jij je bladeren te laten vallen, alles wat je niet meer nodig hebt achter je te laten. Durf jij helemaal kaal daar te staan? Weet je welke noten je moet verzamelen, welke je zullen voeden in de winter, als er geen ander voedsel beschikbaar is? En als je dat allemaal kan, durf je dan ook die laatste stap te nemen. Durf je echt tot rust te komen. Durf jij terug te keren naar de diepste kern in jezelf en daar te zijn, in het pikkedonker? Durf jij stil te staan, te bevriezen, jezelf over te geven aan de leegte?
Als je je over kunt geven aan de dood, geef je je over aan de kracht van het leven. Je wordt opnieuw geboren, een sprankelende lente, dauw in de ochtend op het gras. 

In deze korte maar intense retraite ga je terug naar de basis. Onder begeleiding en door middel van meditatie, creatieve opdrachten en een ceremonie kijk je in jezelf. Je staat stil bij de stroom in jezelf en de naderende winter. Je neemt wat je nodig hebt voor je voorraad en laat sterven wat je niet meer dient. Dit alles opdat je zonder ballast de winter in kan en er in de lente ruimte en energie is voor nieuwe groei. 

Informatie + Aanmelden » Grootmoeder Wilg | Sjanneke Asmawidjaja

www.grootmoederwilg.nl
Bekijk Facebook event

Landgoed de Strijdhoef

Udenhout

Sjanneke Asmawidjaja
0622053782
sjanneke AT grootmoederwilg DOT nl

Meer agenda van Grootmoeder Wilg