Sustainable fine art | Dordrecht

Eigen signatuur  In mijn werk is een voorliefde voor abstractie zichtbaar, gecombineerd met de schoonheid van het natuurlijke materiaal. Het spanningsgebied van abstractie aan de ene kant en de organische vormentaal van het materiaal aan de andere kant, vind ik interessant. Het weerspiegelt voor mij de manier waarop we leven: cultuur aan de ene kant, natuur aan de andere zijde. Ik streef naar harmonie tussen deze twee Elk materiaal heeft zijn eigen intrinsieke beeldende kwaliteiten.

Studio  Elke 1e zondag van de maand is het atelier aan de Wijnstraat 69 in Dordrecht geopend voor publiek. Hiermee sluit ik aan bij Kunstrondje Dordt. Tussen 12 en 17 uur ben je van harte welkom om mijn werk te komen bekijken. Voor bezoek op andere momenten maak ik graag een afspraak via de mail of telefonisch.

 

Over | Dordrecht

Over mij   Na vele jaren als visual merchandiser gewerkt te hebben ben ik in 2010 overgestapt naar een andere vakgebied. In 2015 heb ik de docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving aan de  Willem de Kooning Academie afgerond. Na het afstuderen heb ik mijn eigen bedrijf opgestart en maak ik, geïnspireerd door de Cradle to Cradle gedachte, experimenteel werk van biologisch afbreekbare materialen. Wie ik ben en wat ik maak zie ik als onderdeel van een groter geheel. Het koesteren van de natuur en hier zorgvuldig mee omgaan vind ik belangrijk. Ideaal gezien bestaat er geen afval, mijn werk kan na gebruik als grondstof dienen of als voeding voor de aarde.


Professionals in de categorie Circulaire economie

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht