Natuur op maat | Hendrik-ido-ambacht

Bij Natuur op maat kunt u terecht voor natuurworkshops en kinderfeestjes in de natuur. Zowel voor particulieren als ook voor scholen, KDV, BSO. Het programma wordt in overleg met u op maat gemaakt en kan (binnen de mogelijkheden) geheel naar uw wensen worden aangepast.

Over Madelon van Rijn | Hendrik-ido-ambacht

Mijn naam is Madelon van Rijn. Ik ben sinds 2014 werkzaam als wandelcoach (sinds 2016 ook als wandelmaatje). Ik ga letterlijk aan de wandel met jou wanneer je een bepaald vraagstuk hebt waarin je bent vastgelopen. Hierdoor kun je stress ervaren. Door middel van wandelen en lekker buiten zijn in de natuur, kom je niet alleen letterlijk in beweging, ook in je hoofd komt er van alles op 'gang'. Tijdens de wandelingen staan we regelmatig stil en gebruiken we actief de natuur. De natuur kan mooi spiegelen hoe je erbij staat.

Heb je last van een vol hoofd en ben je op zoek naar een luisterend oor? Ik ga letterlijk aan de wandel met jou en je vraagstuk.

 

Walk of Life Coaching
Madelon van Rijn

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Juridische dienstverlening Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Storytelling Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht