Ademcoaching | Dordrecht

Veel mensen ademen in rust meer dan twaalf keer per minuut waarbij minder efficiënt geademd wordt. Dit vergt veel energie en bovendien wordt er maar 30 tot 40 procent gebruik gemaakt van de longcapaciteit.

Wat is ademcoaching?
Tijdens een coaching sessie worden er ademtechnieken beoefend en deze werken door in alle gebieden van het lichaam: Fysiek-, emotioneel-, mentaal- en op spiritueel niveau. Een goede ademhaling geeft je juist veel energie en je voelt je stukken vitaler!

 

Over Fee Busenkell | Dordrecht

Ik ben Fee Busenkell, een gediplomeerde ademcoach, yoga docente, gezondheidstrainer en personal coach.

Oorspronkelijk kom ik uit het bedrijfsleven. In de loop van de jaren miste ik diepgang en levensvragen kwamen naar voren. Bewustwording, bewuster leven en de vitaliteit werden steeds belangrijker voor mij maar ik wist niet hoe toe te passen in mijn dagelijkse drukke leven. Een burnout heeft mijn beslissing bevestigd; het roer moest om en mijn leven zou een wending krijgen.

Yoga beoefende ik al jaren en het was voor mij snel duidelijk dat ik een eigen praktijk wilde. Ik vind het fijn om mensen te inspireren en te ondersteunen in hun bewustzijnsontwikkeling. Na het volgen van een aantal opleidingen heb ik ervaring opgedaan bij verschillende yogascholen en als coach gewerkt bij een re-integratiebureau.

In april 2014 heb ik mijn vitaliteitspraktijk CoVita opgericht en ik ben één van de initiatiefneemster en organisator van het jaarlijkse yoga festival in Dordrecht. Op dit moment ben ik bezig met een beroepsopleiding tot masseur die ik binnenkort mag afronden.


Foto 6 Fee Busenkell Foto 6 Fee Busenkell Klik om te vergroten

CoVita
Fee Busenkell


Professionals in de categorie Ademtherapie

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht