Orthomoleculaire voeding en therapie | Dordrecht

NEUROTRANSMITTERS EN JE DARMEN

Gezonde darmen produceren dezelfde neurotransmitters als in de hersenen. Denk aan serotonine, dat ons een geluksgevoel en ontspanning bezorgt.
Ook hebben ze een belangrijke taak in het afbreken van o.a. hormonen en de aanmaak van bepaalde vitamines. Veel ziektebeelden komen voort uit een verstoring van de darmflora. Vandaar dat er bij praktijk mentale-balans altijd aandacht is voor gezonde darmen.

Over Petra Wouters | Dordrecht

Mijn naam is .

Doordat ik me ben gaan verdiepen in voeding, lifestyle, positief denken, ademhalingsoefeningen, licht-kleurentherapie en magneetveldresonantietherapie, heb ik persoonlijk ervaren, in de praktijk dat dit een positieve invloed heeft op mijn mentale en fysieke gezondheid.

Hierdoor heb ik meer energie gekregen en voel me vitaler dan voorheen, waardoor ik heb besloten mij verder te gaan verdiepen in deze materie, dit heeft mij gemotiveerd om diverse opleidingen te gaan volgen.

Begonnen met magneetveldresonantie, ik heb hier een 1 jarige opleiding voor gevolgd in een praktijk in Reeuwijk. Verder heb ik de studie licht-kleurentherapie gevolgd, (bij Tweaklite te Rotterdam) en heb deze succesvol afgerond.

De opleiding medische basiskennis heb ik afgerond op H.B.O. niveau bij Total Health in Breda, ook de opleiding Orthomoleculaire voeding en therapie op H.B.O. niveau behaald bij Atrium Innovations in Almere.

Nu geef ik mensen advies om hun gezondheid te verbeteren en goed te houden.


Professionals in de categorie Orthomoleculaire therapie

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht