Voeding/Leefstijladvies - Workshops Essentiële Oliën - Powerwalking lessen | Dordrecht

Je kunt bij mij terecht voor informatie en advies over de koolhydraatarme/vetrijke/suikervrije leefstijl (LowCarbHighFat)

De LCHF (koolhydraatarme)-leefstijl (want dat is het en geen dieet) is naar mijn idee de juiste manier om je bloedsuikerspiegel in balans te brengen/houden en je langer verzadigd te voelen, waardoor je tussendoor minder gaat snaaien met gewichtsverlies tot gevolg. En dat is nog maar het begin, want je zal niet alleen merken, dat je gewicht verliest, maar nog belangrijker, je zal je fitter en energieker gaan voelen. Vele gezondheidsvoordelen dus. Hippocrates zei het al: Let food be thy medicine and thy medicine be thy food!

Het is vrij eenvoudig: je hoeft je eten niet af te wegen en geen calorieën te tellen. Het enige waar je rekening mee dient te houden is het aantal grammen koolhydraten dat je per dag eet.  Je eet alleen wanneer je (echt) honger hebt en tot je verzadigd bent. Geen fabrieksvoedsel, maar puur en echt eten. En ja, vet is gezond (als je de juiste vetten kiest) en helpt je juist bij het afvallen. Je wordt niet vet van vet, maar van suiker!

Dat is Anders Eten – LCHF! Wil jij ook koolhydraatarm gaan eten, maar je weet niet waar te beginnen? Maak dan eens een afspraak! Ik help je graag op weg. 

Gecertificeerd Powerwalking trainer. 

Over Simone Schot | Dordrecht

Mijn naam is Simone Schot en ca. 8 jaar geleden is bij mij het roer omgegaan. Ik was niet vooruit te branden, woog 104 kg, had geen fut en sportte nauwelijks meer, terwijl ik dat vroeger altijd met veel plezier heb gedaan. Ik was vaak moe en lusteloos en had pijn in mijn gewrichten en had na het eten vaak last van een opgezette buik.
Vanaf april 2011 ben ik gezonder en bewuster gaan eten (zo natuurlijk mogelijk, zonder pakjes en zakjes) en ben ik meer gaan bewegen. Ik wilde weer fit en energiek zijn. Ik vond het zo leuk worden, ik boekte namelijk resultaat en kreeg complimentjes. Ik wilde steeds meer over een gezond voedingspatroon te weten komen, heb ongeveer alle boeken daarover gelezen en ben toen verschillende opleidingen op dit gebied gaan volgen (o.a. Gewichtsconsulente, LifeCoach e.a., Functional Personal Trainer, Powerwalking instructeur).
Ik heb mijn gehele leefstijl aangepast en uiteindelijk ben ik in 2012 met mijn eigen praktijk gestart: Anders Eten Leefstijlcoaching. Als ervaringsdeskundige wil ik graag mensen inspireren en begeleiden om hetzelfde te kunnen bereiken wat ik bereikt heb.
Ik ben in totaal ca. 27 kg afgevallen met blijvend resultaat en ben tevreden hoe ik er nu uitzie, maar wat veel belangrijker is: mijn gezondheid is met sprongen vooruit gegaan. ik voel mij super, vol energie en ben trots op mezelf! Dit wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen. Het is echt mogelijk om je gezondheid (weer) in eigen hand te nemen!


Foto 1 Simone Schot Foto 2 Simone Schot Klik om te vergroten

Anders Eten Leefstijlcoaching
Simone Schot


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Retraites Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht