Bewust Dordrecht » Nieuwsbrief » Beweging en Vernieuwing

Onderwerpen:

1. Lente Groet

2. Beweging en Vernieuwing in Bewust Dordrecht

3. NIEUW: Bewust Hart Café is Life

4. Nieuwe Leden – Nieuw Aanbod

5. Nieuwsbrief – delen is leuk

6. Koningsdag

 

Lente Groet 

De Luchten zijn ongelooflijk blauw, het Lente Zonnetje doet het geweldig en het Corona virus bepaald momenteel ons leven. Iedereen leeft momenteel in een ander ritme en hoe ga je daarmee om? Het is ook een Tijd van Inkeer, het opnieuw uitvinden van je creatieve zelf en hoe dit toe te voegen in je dagelijkse leven en werk, zeker als je ineens thuis zit in wat voor situatie dan ook … hoe doe je het, hoe creëer je balans en innerlijke rust in de onzekerheid?

 

Beweging en Vernieuwing in Bewust Dordrecht

Bewust Dordrecht  is ook in beweging, terwijl er natuurlijk ook veel bedrijven stil liggen en sommige gedeeltelijk functioneren, is het ook zoeken voor de Ondernemers naar een nieuwe Vorm in deze Tijd. Voor de één lukt dat iets makkelijker dan voor de ander. Daarom worden er nu allerlei creatieve plannen gesmeed zodat men een online programma of activiteit kan aan bieden. Dit kan je natuurlijk ook altijd online volgen: www.bewustdordrecht.nl en hieronder in de Agenda die zomaar dagelijks kan veranderen!

 

NIEUW: Bewust Hart Café is Life op Zondag 26 April

NIEUW is ons Bewust Hart Café Life, wat jij heerlijk vanuit je luie stoel met een lekker drankje online kunt volgen. Zondag morgen gaan we van start van 11.00-12.00u met het informatieve en inspirerende 1e Bewust Hart Café Life, kom je ook?

Wat houdt het in:

Een nieuw platvorm waar Ondernemers van Dordrecht en Omstreken de handen inéén slaan voor een informatief, creatief en inspirerend programma, waar veel diverse onderwerpen aan bod komen. Een uur vol Leuke Weetjes, Life interviews, Creatieve vormen en Informatieve gesprekken. Je kan Life deelnemen en de Gezichten zien achter de verschillende praktijken, centra en ondernemingen in Dordrecht en Omstreken. Het programma zal steeds wisselend zijn en wekelijks aangeboden worden. Noteer het volgende Bewust Hart Café op 3 mei 11u vast in de Agenda! Zet je Thee, Koffie of andere versnaperingen klaar en neem deel in deze Zoom Life Meeting.

 

Nieuwe Leden – Nieuw Aanbod

Denk je hé, ik zou hier ook graag met mijn onderneming deelnemen, met gelijkgestemden willen verbinden om samen zichtbaarheid te creëren, neem dan even contact op. Of misschien weet je iemand met een bewuste onderneming, geef het door! Wat kunnen we voor elkaar betekenen en wat heb je aan te bieden? 

Ieder Mens is Uniek!

 

Nieuwbrief

Je hebt je aangemeld als abonnee voor deze Nieuwsbrief, ook hier willen we wat meer stukjes over diverse onderwerpen in Bewustzijn, Groen, Gezondheid en Beweging gaan plaatsen, dus ook de Nieuwsbrief gaat stilletjes veranderen met informatieve bijlagen. Heb je belangstelling voor onderwerpen voor zowel het Hart Café of voor deze Nieuwsbrief, laat het dan even weten, dan kijken wij hoe we daar e.v.t. in tegemoet kunnen komen. Weet je mensen die geïnteresseerd kunnen zijn in deze Bewust Dordrecht e.o. Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te sturen;

Delen is Leuk dankjewel!!

 

Koningsdag

Maandag a.s. is het Koningsdag, een andere dan we gewend zijn. Vrolijke buiten vieringen zijn er niet, maar je kunt wel binnen of in de tuin je eigen feestje houden. Er zijn ook genoeg leuke  programma’s op de buis dus vier het gezellig en veilig en klink om 16.00u mee met de Landelijke ‘Borrel’!

Het is een nieuwe Wereld die een stukje Bewust Zijn vraagt.

Heb het goed, blijf gezond en wie weet tot een Online Meeting!!

 

Er zijn geen activiteiten gepland in deze periode.

Hartelijke groet,
Cora van Ham

Coördinator Bewust Dordrecht


​info@bewustdordrecht.nl
www.bewustdordrecht.nl