Ont-moet Jezelf | Dordrecht

Meer dan de helft van de vrouwen zegt zich regelmatig tot vaak gestrest te voelen. Eén op tien van ons heeft er zelfs altijd last van. Dus ja, we kunnen nog moeilijk ontkennen dat we soms als kippen zonder kop rondrennen. De reden waarom vrouwen zoveel last hebben van stress moeten we niet ver zoeken. Willen we immers niet allemaal de perfecte moeder, vrouw, dochter, vriendin zijn? Snel even verjaardag traktaties maken voor de klasgenootjes van je kids, die grote berg strijk wegwerken én dan nog eens naar de fitness hollen voor dat bikini-proof lichaam. Herkenbaar? Dringend tijd om wat meer aan onszelf te denken.

Bij Ont-moet Jezelf willen wij een alternatief bieden voor deze ratrace. Wij willen je aansporen om af en toe ook eens stil te staan en tijd te nemen voor jezelf. Jezelf Ont-moeten. Daarom is Ont-moet Jezelf de plek voor vrouwen die meer balans in hun leven zoeken. Vrouwen die willen groeien, ontspannen, hun creativiteit willen ontdekken en willen verbinden om zodoende meer energie te krijgen om hun dromen te realiseren.

Je kunt bij ons deelnemen aan ontspannende gezondheids-workshops, onthaasten tijdens onze meditatieavonden, je laten verrassen en inspireren tijdens één van de spirituele workshops of je talenten ontdekken in één van de creatieve workshops. Zien we je binnenkort?

 

 

Over Esther Limonard en Annemiek Verhoeff | Dordrecht

Wij zijn Annemiek en Esther, 2 powervrouwen die hun kennis, ervaring en deskundigheid hebben samengevoegd om een plek te creëren waar je als vrouw gewoon lekker jezelf kunt zijn. Dit is Ont-moet Jezelf geworden.

Wil je weten wie we zijn, wat we doen en wat we jou kunnen bieden; elke donderdag staan van 13.00 tot 14.00 uur de deuren van Ont-moet Jezelf wijd open voor alle vrouwen uit Dordrecht en omgeving. Onze huiskamer is dan geheel gereserveerd voor gezelligheid en ont-moeten.Tijdens deze open inloop word je door ons voorzien van koffie of thee. In een ongedwongen sfeer is er de mogelijkheid om kennis te maken met ons centrum en de activiteiten en workshops, of voor zomaar een praatje.

Wees welkom voor een ontmoeting en een gesprek.

Agenda Ont-moet Jezelf

januari 2018

Kennismaken met familieopstellingen

DI 23 jan 19.30 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Kennismaken met familieopstellingen

Aan de hand van jouw vraag maken we een opstelling. De andere deelnemers (representanten) verbeelden de mensen in je leven: je broer, je moeder, je beste vriend(in) en misschien andere mensen die dicht bij je staan.
Ont-moet Jezelf
Esther Limonard en Annemiek VerhoeffDordrecht
Voel je Vrij en Vitaal (2 dagdelen)

VR 26 jan 09.30 uurBody Stress Releaseworkshop
Voel je Vrij en Vitaal (2 dagdelen)

Een interactieve ochtend, waarbij je aan de slag gaat met de methode. Naast een stukje info is het vooral zelf ervaren en voelen wat het doet. Tijdens de tweede bijeenkomst zullen we ervaringen delen en oefenen we verder met wat we geleerd hebben.
Ont-moet Jezelf
Esther Limonard en Annemiek VerhoeffDordrecht

februari 2018

Vang je droom, maak je eigen dromenvanger

WO 07 feb 09.30 uurCreativiteitworkshop
Vang je droom, maak je eigen dromenvanger

Dromenvangers - de woontrend van dit moment!
Ont-moet Jezelf
Esther Limonard en Annemiek VerhoeffDordrecht
Wat spiegelt je kind

VR 09 feb 09.15 uurKinderen-Ouderscursus
Wat spiegelt je kind

Kinderen spiegelen ouders met hun gedrag, maar ook met lichamelijke, emotionele en psychische klachten. Door hier inzicht in te krijgen kom je zelf meer in balans, als mens en als ouder.
Ont-moet Jezelf
Esther Limonard en Annemiek VerhoeffDordrecht
Huiskameravond

DI 13 feb 19.30 uurHealing en readingcursus
Huiskameravond

Een huiskameravond is een bijzondere avond vol met awareness! We gaan er een gezellige, ontspannen en leerzame avond van maken waarbij je op een laagdrempelige manier kennis maakt met bewustwording en mediumschap.
Ont-moet Jezelf
Esther Limonard en Annemiek VerhoeffDordrecht

Ont-moet Jezelf
Esther Limonard en Annemiek Verhoeff

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Juridische dienstverlening Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Storytelling Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht