Ik help je je eigen creativiteit te vergroten. | Dordrecht

Afhankelijk van de gekozen workshop maak je een eindresultaat of leer je nieuwe technieken. Maar voorop staat altijd het stimuleren van je eigen creativiteit.

Ik geef korte workshops van 1 dagdeel, maar er zijn ook twee verschillende jaarcursussen te volgen en dan kom je 10 maanden lang 1 keer per maand. Bij de ene cursus leer je elke maand een andere techniek en bij de andere werk je aan een eigen werkstuk met mijn ondersteuning en evt, met gebruik van mijn materialen. En leer je een nieuwe techniek als daar behoefte aan blijkt.

Alle informatie over mijn workshops vind je op: creatieveworkshops.blogspot.

Over Joke Hardenbol | Dordrecht

Ik ben sinds 2014 beeldend kunstenaar. Februari 2014 begon ik in de watertoren van Dubbeldam met een galerie waar ik alleen geupcyclede kunst verkocht. Van mezelf en anderen. Na een half jaar verhuisde ik naar de Grotekerksbuurt en daar heb ik nog en half jaar een galerie gehad. Nu heb ik alleen nog een website en verkoop ik mijn werk op kunstmarkten.

Inmiddels werk ik ook niet meer alleen met herbruikbare materialen, maar ze komen nog wel steeds in mijn werk terug. Goede voorbeelden daarvan zijn de Schatkamertjes die ik maak van lege wasmiddelflessen en melkpakken. En b.v. de sieraden van eierdozen. En uiteraard is al mijn papier-machè werk gemaakt van oud papier.


Professionals in de categorie Creativiteit

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht