Kleurenanalyse en colourcoaching | Dordrecht

Het is ieder jaar een verrassing wat DE modekleur en trends van het seizoen worden.

Dat is prima, maar voelt iedereen zich er prettig bij wanneer het bv. knaloranje of legergroen wordt?

Er zijn mensen die feilloos weten in welke kleuren ze er goed uitzien en die met gemak slagen in de winkels.
Anderen staan soms moedeloos voor een volle kledingkast en vinden dat ze niets hebben om aan te trekken..
Komt dit je bekend voor?

Waarom valt de kleur van kleding tegen die u net heeft gekocht?  In de winkel zag het er immers zo mooi uit.. en wat kan je dragen als de trendkleur helemaal niet jouw ding is?

Je herkent wellicht ook de volgende situatie; gezellig shoppen met een vriendin/vriend die  vervolgens van alles uit de rekken haalt en je overhaalt om de kleding aan te trekken.

Staat je leuk wordt er gezegd en jij denkt van... ik vind het niks.. De verkoopster in de winkel zegt; "Mw. het staat u beeldig"! en jij denkt van.. waarom voelt het dan niet zo goed?

En voor je het weet hangt er weer een miskoop in de kast.. zo zonde van het geld.

Wanneer je een goed kleuradvies krijgt leer je jouw specifieke kleurkenmerken kennen. Ben je een koel- warm- neutraal- helder-gedempt- licht of donker type?

En wil je ontdekken waarom je een voorkeur of juist een afkeur hebt van bepaalde kleuren?

Je kunt over al deze onderwerpen meer lezen op de website en ik zie je graag voor een consult of workshop Kleur.

Veel plezier!

Over Mieke Schot- de Heer | Dordrecht

Mijn naam is Mieke Schot, 55 jaar, moeder van 4 kinderen en trotse Oma van een kleinzoon.

Van origine jarenlang in loondienst gewerkt in de zorg als Ziekenverzorgende en Verpleegkundige, waarvan de laatste 8 jaar als ZZP.

Ik werk al 20 jaar als kleur- en stijlconsulent, eerst alleen kleuren voor 'de buitenkant' geadviseerd en sinds 2012 ook de colourcoaching opleiding afgerond om meer te kijken naar wat de klant vooral voor het innerlijk nodig heeft om meer in balans te komen. Kleur is emotie en een energie in beweging. Dat kunt u zelf ervaren wanneer u voor een consult komt. Het is iedere keer een feest om te ervaren wat kleuren voor de klant kunnen betekenen.

Na een consult weet u in welk kleurentype u past en u heeft meer inzicht in uw persoonlijkheid. Uw kleurkeuze in kleding laat zien wie u bent!

En wanneer u alles wilt weten over uw figuurtype en stijlkeuze bent u bij Kleur met Zorg ook aan het goede adres.

Kleur is een taal en wanneer u die leert spreken gaat er een wereld voor u open..

 


Kleur met Zorg
Mieke Schot- de Heer


Professionals in de categorie Kleurentherapie

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Retraites Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht