Leiderschapscoaching; leidinggeven vanuit je hart | Dordrecht

Als leiderschapscoach, werkzaam in regio Drechtsteden en regio Den Haag, help ik je meer balans te scheppen tussen hoofd en hart. Ook het vergroten van je lichaamsbewustzijn is een belangrijk element in mijn coaching om jou als leidinggevende effectiever en authentieker te maken. 
Door o.a. met paarden en in de natuur te werken, creëer ik een plek waar jij je vrij en zonder oordeel kunt ontwikkelen tot de meest authentieke leider die je kunt zijn met een grote impact op je team en organisatie. Ik ga voor een duurzaam resultaat met jouw persoonlijkheid als vertrekpunt; evolutie in plaats van revolutie. 

Ik werk vanuit een gelijkwaardige houding, ben oplossingsgericht, heb geen oordeel, werk met humor en kom snel tot de kern. Ik bied korte trajecten van 3 sessies van 1,5 uur of een langer traject van 6 sessies. Wil je een losse coachsessie doen of periodiek (bijvoorbeeld 1 x per kwartaal) een coachsessie plannen om een spiegel voorgehouden te krijgen of om te sparren over leiderschapsvraagstukken, dan kan dat ook.

Over Caja Revenich | Dordrecht

In 2011 ben ik gestart met de NLP coachopleiding om me de kunst van het helpen op een professionele manier eigen te maken. In 2014 ontdekte ik de opleiding tot equine assisted coach (paardencoach). Voor mij een perfecte manier om het coachen van mensen en mijn liefde voor paarden te combineren! Na uiteindelijk 5 jaar aan mijn deskundigheid en eigen ontwikkeling gewerkt te hebben, ben ik mijn eigen coach praktijk in Dordrecht, Caja&Co gestart.

Niet alleen mijn opleidingen, maar ook de ruim 15 jaar werkervaring in Human Resources binnen verschillende bedrijven hebben bijgedragen aan een goede basis voor mijn eigen coach praktijk. De laatste 10 jaar heb ik gewerkt bij DSM te Delft als HR Manager, waar ik veel ervaring op heb kunnen doen in het coachen van het management, medewerkers en teams.

Ik ben opgeleid tot NLP Master Practitioner en ben geaccrediteerd voor de persoonstypering volgens de Jungian Type Index. Daarnaast heb ik de 2 jarige opleiding tot equine assisted coach level 2 gevolgd bij Educatief Centrum Keulseweg (keulseweg), de enige door NOBCO/EMCC geaccrediteerde opleiding binnen Nederland voor paardencoaching.

Ik heb een grote voorliefde voor Namibië en ik beschouw dit prachtige land als mijn 2e thuis. Ooit hoop ik er te kunnen wonen en werken.

Agenda Caja&Co

Caja&Co
Caja Revenich

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Juridische dienstverlening Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Storytelling Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht