Leiderschapscoaching; leidinggeven met hoofd & hart | Dordrecht

Als leiderschapscoach, werkzaam in regio Drechtsteden en regio Den Haag, help ik je meer balans te scheppen tussen hoofd en hart. Ook het vergroten van je lichaamsbewustzijn is een belangrijk element in mijn coaching om jou als leidinggevende effectiever en authentieker te maken. 
Door o.a. met paarden en in de natuur te werken, creëer ik een plek waar jij je vrij en zonder oordeel kunt ontwikkelen tot de meest authentieke leider die je kunt zijn met een grote impact op je team en organisatie. 

Werken aan je ontwikkeling als leidinggevende is niet alleen belangrijk tijdens een verandering, een reorganisatie of een turbulente tijd. Als alles goed gaat, is het ook belangrijk om dat succes vast te houden.

Werkwijze en methoden

In intensieve sessies van 1,5 tot 2 uur coach ik leidinggevenden, managers en projectmanagers die het beste uit zichzelf en uit hun team willen halen. Hiervoor maak ik onder andere gebruik van: NLP-coaching (Neuro Linguïstisch Programmeren), Persoonlijkheidstest (MBTI), Paardencoaching, Mindfulness oefeningen en oplossingsgericht en ervaringsgericht coachen.

Over Caja Revenich | Dordrecht

In mijn werkende leven ben ik zelf verschillende keren gedemotiveerd geraakt door mijn manager, voelde ik me geen onderdeel van het team of werden mijn kwaliteiten niet gezien.

Over het algemeen worden leidinggevenden opgeslokt door de dagelijkse drukte en nemen ze te weinig tijd om hun medewerkers echt goed te leren kennen. Managers vinden het vaak ook lastig om leiding te geven aan mensen die heel anders zijn. En mensen zoals ik; introvert, hoog sensitief en met veel behoefte aan vrijheid zijn eveneens een uitdaging om aan te sturen. Uiteraard heb ik daarin ook mijn eigen ontwikkeling doorgemaakt.

Mijn eigen ervaringen inspireerden mij om leidinggevenden te helpen zich verder te ontwikkelen. Het is mijn missie om authentieke leiders te ontwikkelen die leiden met hoofd, hart en lichaam.

Mijn 19 jaar werkervaring in Human Resources bij verschillende bedrijven dragen bij aan de goede basis van mijn coachpraktijk. Ik heb veel ervaring in het coachen van het management, medewerkers en teams. Ook heb ik management development programma’s opgezet en veranderingstrajecten begeleid. Mijn ervaring in het werken met mensen en organisaties is uitgebreid en divers.

Ik ben opgeleid tot NLP coach (Master Practitioner), heb de opleiding Personeel & Arbeid gedaan en ben geaccrediteerd voor de Jungian Type Index, een assessment gericht op het identificeren van voorkeursgedrag. Daarnaast heb ik de 2-jarige opleiding tot equine assisted coach (paardencoach) gevolgd bij Educatief Centrum Keulseweg, de enige door NOBCO/EMCC geaccrediteerde paardencoach opleiding binnen Nederland. Ik ben geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor de equine assisted coach: KREAC.


Foto 5 Caja Revenich Foto 16 Caja Revenich Klik om te vergroten

Caja&Co
Caja Revenich


Professionals in de categorie Coaching - Leiderschapscoaching

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht