Bosman Counseling en Coaching | Dordrecht

Welkom bij mijn praktijk voor psychosociale hulpverlening. Het is een laagdrempelige praktijk voor een ieder die er zelf even niet meer uitkomt. Wordt het je allemaal teveel, heb je een zetje in de goede richting nodig, wil je eens lekker je hart luchten om de dingen weer helder te krijgen? Of loop je iedere keer weer tegen datzelfde probleem aan en wil je daar weleens met een onafhankelijk iemand over praten én aan werken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen gaan we op zoek naar datgene wat jij nodig hebt zodat er weer nieuwe inzichten ontstaan waarmee je verder kunt.
Tijdens de sessies leer ik je weer in contact te komen met jezelf en met de mensen om je heen.

Mijn specialisatie ligt in het begeleiden van LHBT-specifieke vraagstukken, en dan denk ik aan problemen rond (zelf)acceptatie, coming-out, je biseksualiteit of transgender zijn al dan niet in combinatie met religie/geloof.  

Over Yvonne Bosman | Dordrecht

Ik ben Yvonne Bosman, geboren (1964) en getogen in Dordrecht en dus een echte ‘schapenkop’ zoals de Dordtenaren ook wel genoemd worden.
Na een tijdje zelf onder begeleiding te zijn geweest van een psycholoog is mijn passie ontstaan om ook zelf anderen te kunnen begeleiden en weer dichter bij zichzelf te brengen. Na het volgen van de opleiding Psychosociaal counselor bij het NHA/Psychodidact, werd mijn gevoel om een eigen praktijk te gaan starten alleen maar sterker. Sinds vorig jaar heb ik dan ook mijn eigen praktijk ‘Bosman Counseling en Coaching’, en is een droom werkelijkheid geworden.

Na deze opleiding heb ik nog diverse cursussen/trainingen gevolgd, zoals EMDR (bij NEM-academie), lifecoaching (bij Civas) en wandelcoaching (bij Atma Instituut).
Als ‘ervaringsdeskundige’ op verschillende vlakken ben ik in staat jou te begeleiden en je een spiegel voor te houden waardoor ook jij tot vele inzichten kan komen.

Ik sta open voor een ieder die gemotiveerd is aan zichzelf te werken, dus zit je ergens mee waar je zelf niet zo goed uitkomt, blijf er dan niet mee lopen maar bel of mail mij om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.


Foto 1 Yvonne Bosman Foto 5 Yvonne Bosman Klik om te vergroten

Bosman Counseling en Coaching
Yvonne Bosman


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht