Werkstresscoaching | Zwijndrecht

Heb je wel eens geprobeerd om het anders te doen? Je beter aan je werktijden houden? Geprobeerd om vaker ‘nee’ te zeggen als je weer eens werd gevraagd om in te vallen of over te werken? Je hebt je voorgenomen om in ieder geval je aan je lunchpauzes te houden, in de praktijk komt dat er alleen niet van. Je loyaliteit naar de patienten en collega’s maakt echter dat je toch steeds weer uitgeblust op de bank ploft na een dag hard werken. En je weet dat er iets moet gebeuren. Maar wat dan en hoe dan, want je eerdere pogingen waren weinig effectief.

Hoe nu verder?

  • Wat gebeurt er als je niets gaat veranderen? 
  • Als de werkdruk en stress nog verder toeneemt, wat absoluut gaat gebeuren. 
  • Met jouzelf persoonlijk, fysiek en mentaal.
  •  Maar ook in de relaties met de mensen om je heen?

Wil je niet opbranden? Wil je je werkstress nu echt zelf gaan aanpakken?

Daar ga ik je mee helpen!

Zodat jij weer……

  • Met plezier en passie werkt in de zorg.
  • Relaxt met je patiënten kan werken ondanks de hoge werkdruk.
  • Lekker in je vel zit.
  • Balans hebt tussen werk en privé, zodat thuis ook weer gewoon thuis is.

Ik weet hoe het werkt want jouw verhaal is mijn verhaal. Ik heb het alleen leren ombuigen; met hart en ziel leven en met hart en ziel werken. IN BALANS. Met genoeg energie voor beide delen. En ik ga je leren hoe ik dat gedaan heb.

Over Sija Dupré | Zwijndrecht

Mijn naam is Sija Dupré en ik weet als geen ander wat stress op het werk met je doet.

Tijdens mijn werk in het ziekenhuis werkte ik vaak over en in de lunchpauzes ging ik nog even door. Ook in mijn privé uren nog maar even dat mailtje beantwoorden of op de app kijken. Ik werkte me een slag in de rondte, ging over al mijn grenzen heen, had al een jaar het idee helemaal opgebrand te zijn. Balans werk en privé had ik niet meer, ik was altijd met mijn werk bezig, was het niet letterlijk dan zeker in mijn hoofd. Mijn humeur en mijn gezin leed hieronder. Het werd me allemaal teveel. Ik heb zelfs regelmatig gesprekken gevoerd met mijn leidinggevende, ben bij P&O op gesprek geweest enzelfs bij de bedrijfsarts. Maar ja, ik ging wel door, want ik was toch niet ziek…… Tot mijn burn-out!

Deze burn-out maakte mij wel de expert bij werkstress, tegen wil en dank, wat voor mij de reden was om de stap te maken naar werkstresscoach.
Eerder sloot ik mijn HBO Bachelor management opleiding af met de specialisatie “psychologie & coaching”.

Ben jij klaar om nu definitief met je werkstress af te rekenen zodat je met heel je hart en ziel in de zorg kunt blijven werken, maar daarnaast ook weer energie hebt voor je eigen privé leven? Laat mij je dan helpen om weer te gaan genieten van je werk in de zorg.

Sija Dupré
werkstresscoach


Foto 1 Sija Dupré Foto 4 Sija Dupré Klik om te vergroten

werkstressindezorg
Sija Dupré


Professionals in de categorie Coaching - Loopbaancoaching

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht