AsmaraKlank innerlijke groei & stem-onthulling | Rotterdam

Mensen inspireren en handvatten aanreiken in hun reis op weg naar zichzelf is mijn passie. Hoe meer mensen op een authentieke wijze leven vanuit hun hart en datgene doen waarvoor ze bedoeld zijn, hoe meer liefde op aarde komt. Daar een bijdrage aan mogen leveren is mijn missie. Een betere wereld begint immers bij jezelf.

In mijn werkwijze benader ik de mens als een geheel, waarbij vooral gewerkt wordt met stem, klank, bewustwordingsoefeningen, lichaamsgerichte meditatie, beweging en gesprekken.

Mijn specialisatie is het geven van begeleiding bij:

  • Onzekerheid, schroom om zichzelf te laten zien/horen
  • Oorsuizen/tinnitus, geluidsgevoeligheid

Individuele begeleiding, op maat trainingen voor professionals over de Naamsoefening en/of stem-onthulling vinden plaats bij AsmaraKlank te Rotterdam.

Over Brigitte van Bourgonje | Rotterdam

Muziek en letters hebben me van jongs af aan altijd al gefascineerd. De vreugde en vrijdheid die ik ervaar als ik zing in mijn unieke klankentaal, gun ik ieder mens. Om meer te weten te komen over de stem volgde ik de opleiding zangpedagogie / zangtherapie volgens de zangscholingsweg van Valborg Werbeck. Hierin werd veel aandacht gegeven aan de klank en het eigen karakter van klinkers/medeklinkers. In 2009 startte ik mijn praktijk.

Uit eigen ervaring weet ik hoe helend het werken met stem, klank & beweging is en hoe dit op een liefdevolle zachte wijze een impuls kan geven aan iemands innerlijke bewustwording, zelfaanvaarding, genezing & helingsproces. Het is niet voor niets dat in het woord “genezing” het woord “zing” is terug te vinden.

In 2013 onderzocht ik de fenomenen van geluidgevoeligheid. Van daaruit specialiseerde ik mij in oorsuizen/tinnitus en startte ik met het lesgeven in de Naamsoefening, een lichaamsgerichte meditatie door middel van je naam, om dieper bewust jouw lichaam te bewonen en jouw ware potentieel te onthullen. In 2017 kwam alles waar ik me mee bezighield samen in mijn programma: "Beter in balans met de kracht van je naam".

Mensen inspireren en handvatten aanreiken in hun reis op weg naar zichzelf is mijn passie. Hoe meer mensen op een authentieke wijze leven vanuit hun hart en datgene doen waarvoor ze bedoeld zijn, hoe meer liefde op aarde komt. Een betere wereld begint immers bij jezelf.

Brigitte van Bourgonje
(stemcoach / trainer)


Foto 1 Brigitte van Bourgonje Foto 1 Brigitte van Bourgonje Klik om te vergroten

AsmaraKlank
Brigitte van Bourgonje


Professionals in de categorie Muziek, Klank en Stemexpressie

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Dordrecht

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht