Certified Master Practitioner of the Art and Science of Neuro Linguistic Programming, Time Line Ther | Dordrecht

Ga je met lood in de schoenen naar het werk? Heb je hulp nodig, omdat je je werk niet meer lijkt aan te kunnen? De dagen eindigen steeds vaker met oververmoeid thuis op de bank zitten? Het team waarmee je werkt gaat alle kanten op, behalve de kant die jij als leidinggevende voor ogen hebt? Dan ben je hier precies aan het juiste adres om dit gevoel van onmacht om te zetten naar een nieuwe drijfkracht! L'Estro armonico staat voor coaching en ontwikkeling van mensen, teams en organisaties in de breedste zin van het woord. 

Wat zijn de onbewuste drijfveren die maken dat je doet wat je doet?

Het leven bestaat uit keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet. Hoe helpend is het dan dat je kunt doen wat ten diepste ook bij je past! Op die manier krijg je energie van de dingen die je doet en haal je kracht uit de keuzes die je maakt in je leven. 

Naar kracht vanuit ECHT leiderschap

L’Estro armonico is gebouwd op de filosofie van het Human Being Management (HBM) en werkt - als gecertificeerd Master NLP Practitioner, Time Line Therapist en Hypnotist - met de krachtige technieken van NLP. Met inzet van de ACT®-meting onderzoeken we samen wat jouw onbewuste drijfveren zijn, waarom je doet wat je doet, wat jouw belemmeringen en talenten zijn en waar je juist energie en kracht van krijgt. Zowel individueel als voor teams en organisaties een krachtige, duurzame ontwikkeling!

Over Esther Uitman | Dordrecht

Van innerlijke balans naar levensbalans

L'Estro armonico ("harmonische inspiratie") is een krachtige onderneming die ontstaan is uit een passie voor mensen. In 1994 ben ik van de lerarenopleiding Nederlands in Utrecht hals-over-kop in een volle baan in Rotterdam-Zuid gerold, bij een vbo-mavo school in de bovenbouw. Daar heb ik leren lesgeven! Daarna een 6-jarige uitstap naar het notariaat, als paralegal in het ondernemingsrecht. Geweldig geleerd hoe het werkt in de commerciële wereld met multinationals en de kleine cliënten. Het onderwijs trok echter steeds sterker en in 2004 ben ik terug gegaan.

In 2007 werd ik afdelingsleider en kreeg ik een integrale verantwoordelijkheid voor een team van gemiddeld 30 docenten en onderwijsassistenten, de onderwijsontwikkeling in mijn afdeling en de eindverantwoordelijkheid voor plm 400 leerlingen. In 2013 heb ik vervolgens mijn Master in Educational Leadership behaald. Ook heb ik in die periode kennis gemaakt met de Analytical Competence Tool (ACT). Een krachtige tool die razendsnel laat zien wat jouw onbewuste drijfveren zijn en waarom je doet wat je doet.

In oktober 2017 heb ik besloten mijn liefde voor duurzame ontwikkeling van volwassenen en jongeren in coaching en organisatieadvisering verder vorm te geven. Zo is L'Estro armonico geboren: harmonieuze inspiratie. Wanneer je harmonie vindt in je eigen "zijn", kun je ook de inspiratie in jezelf vinden. Dat maakt mij tot de persoonlijk en teambegeleider die ik mijzelf altijd gewenst heb: eerlijk, integer, wijs, levenservaren, inspirerend, analyitisch en empathisch. Dat is wat ik voor mensen, teams en organisaties wil en kan zijn.


Foto 1 Esther Uitman Foto 4 Esther Uitman Klik om te vergroten

L'Estro armonico
Esther Uitman


Professionals in de categorie NLP

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht