Wielwerk coach - Psychosociale therapeut i.o. | Dordrecht

Als coach heb ik een tweejarige CRKBO en KTNO erkende opleiding afgerond en werk ik vanuit de Wielwerkmethode. Daarnaast volg ik nog een vervolgopleiding tot Wielwerk therapeut. De wielwerkmethode gaat uit van een natuurlijke cyclus en de stroom in alles wat leeft. Denk aan de cyclus van een jaar dat de vier seizoenen in zich mee draagt. Ook wij volgen vaak een stroom zonder dat we ons daar bewust van zijn. Door deze stroom bewuster te gaat beleven ontstaat er ruimte om keuzes te maken. Er wordt gewerkt vanuit een holistisch perspectief. De term holistisch staat voor heel. Ik zie de mens als een geheel dat bestaat uit verschillende elementen zoals gedachten, energie, emoties en het lichaam. Deze elementen zijn in het geheel met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar voortdurend. Door de samenhang te ontdekken tussen deze elementen, kan er meer inzicht ontstaan in wie je nu werkelijk bent onder al deze lagen. Dit kan je helpen bij het oplossen van een probleem of het bereiken van een doel.

 

Over Sjanneke Asmawidjaja | Dordrecht

Mijn naam is Sjanneke Asmawidjaja. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in het werken met jongeren en werk momenteel o.a. intensief samen met het zorgteam van het Dalton Lyceum om leerlingen met een ondersteuningsbehoefte te begeleiden. Op deze middelbare school begeleid ik op onderwijsgerichte problematiek, zoals faalangst, plannen en lerenstrategie. In mijn praktijk is de aandacht meer therapeutisch en werk ik met alle leeftijden. Angstgerelateerde klachten (zoals paniekaanvallen, sociale angst) en stressgerelateerde klachten (zoals overspanning en burn-out) komen hierbij regelmatig aan bod.

In de laatste jaren heb ik me steeds meer ontwikkeld als coach. Daarnaast volg ik een opleiding welke ervoor zorgt dat ik steeds meer op therapeutische niveau kan begeleiden. Alle kennis en ervaringen van mijn diverse opleidingen en werkzaamheden heb ik geïntegreerd in een persoonlijke manier van werken. Hierbij combineer ik onder andere technieken uit de NLP (Neurolinguistisch Programmeren), energetisch werk, lichaamsgericht werk, CGT (cognitieve gedragstherapie) en hypnotherapie.

Agenda Grootmoeder Wilg


Foto 8 Sjanneke Asmawidjaja Foto 1 Sjanneke Asmawidjaja Klik om te vergroten

Grootmoeder Wilg
Sjanneke Asmawidjaja


Professionals in de categorie Psychosociale therapie

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht