Sanshine Schrijft - Schrijfcoach en Schrijfcafé | Dordrecht

Schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Maar je hebt wel een verhaal te vertellen. Jouw verhaal. En dat wil je graag op papier zetten en aan de wereld verkondigen.
Heb jij moeite met het verwoorden van jouw verhaal? Heb je iets op papier staan maar loopt het niet lekker? 
Ik help graag mensen bij hun verhaal. Of dat nu in de vorm van een blog, e-book, of boek is. 
Samen gaan we aan de slag. Samen aan tafel. Dat is mijn personal touch. We kunnen jouw verhaal schrijven of jouw opzet samen bekijken & verfijnen. Ik kan je ook coachen wanneer je zelf jouw verhaal wilt schrijven en je moeite hebt met het schrijven.
Bekijk gerust mijn website of liever nog, bel of mail.
Ik ontmoet je graag.

Over Sandra Utterijn-Klijnsmit | Dordrecht

Mijn naam is Sandra Utterijn-Klijnsmit. Teksten zijn mijn passie. Ik schrijf al 20 jaar. Beginnend bij stages op de persafdeling, naar schrijven van journalistieke artikelen voor lokale kranten tot aan schrijven en redigeren van webteksten, nieuwsbrieven, e-books en persberichten voor ondernemers. Mijn persberichten worden bijna altijd opgepikt en geplaatst door de lokale media. Naast zakelijk schrijven zet ik ook eigen verhalen op papier en ben ik organisator van Schrijfcafé Dordrecht. Mijn persoonlijke stijl is positief en speels. Zoals ik zelf ook in het leven sta; met positieve en speelse verwondering naar alles wat gebeurt. Een burnout in 2010 / 2011 heeft er voor gezorgd dat mijn leven veranderde. Niet alleen qua werk, maar ook op persoonlijk vlak. Qua werk ben ik uit het administratieve werkveld gestapt, heb mijn hart voor schrijven gevolgd en heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Op persoonlijk vlak heb ik veel interesse gekregen voor persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustzijn. Het is zo mooi om bewust te leven en spiritueel te groeien. Het verrijkt mijn leven.


Foto 2 Sandra Utterijn-Klijnsmit Foto 2 Sandra Utterijn-Klijnsmit Klik om te vergroten

Sanshine Schrijft
Sandra Utterijn-Klijnsmit


Professionals in de categorie Storytelling & Schrijven

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht