VIAMOVA - ontspannen eten, ontspannen leven | Dordrecht

Voor veel mensen is eten niet meer ontspannen. Er wordt streng gelet op het aantal calorieën dat erin zit, of er geen gluten inzitten en melkproducten mogen ook niet. Kortom: eten is een dingetje geworden. Niet meer vrolijk genieten, maar continue opletten. Wanneer je leert weer echt van gezonde voeding te genieten, zónder jezelf allerlei regels op te leggen, dan wordt eten weer een stuk prettiger. 

Ook emotie-eten is voor veel vrouwen een struikelblok in het leven. Als psycho-sociaal therapeut help ik je anders om te gaan met emoties. Zodat je kunt eten om jezelf te voeden, niet om de emoties weg te drukken.

Ik help jou uit te zoeken welke voeding voor jou het beste is en welke beperkende overtuigingen jij op voeding hebt zitten, zodat je weet wat jij het beste kunt eten om je prettig en ontspannen te voelen en dat je vrij bent om je eigen keuzes te maken.

Over Jolanda Baan | Dordrecht

Al meer dan 20 jaar masseur. Van sportmassage tot haptonomische ontspanningsmassage, van voetreflexmassage tot shiatsu therapie en nog heel veel andere massagetechnieken. In mijn praktijk ben ik vooral bezig met het laten ontspannen van lichaam en geest. Ik combineer technieken, voel aan wat nodig is.

Tijdens het masseren bleek dat er vaak behoefte was aan verdieping in het gesprek. Er werden spieren losgemaakt, maar er kwam nog meer los. Emoties, vragen, gevoelens.. daarom ben ik een coachopleiding gaan volgen. Stresscounseling en levenscoaching. Deze opleidingen hebben mij een brede basis gegeven om met mensen aan de slag te gaan die worstelen met allerlei levensvragen, beperkende overtuigingen, vastzittende emoties, moeilijk grenzen aan kunnen geven.

Voedingstherapie is er als laatste bij gekomen. Veel mensen worstelen met eten. Door de huidige hypes op voedingsgebied wordt het steeds moeilijker te weten welke voeding het best bij je past. Daarnaast hebben veel vrouwen last van emotie-eten. Ik help mensen uit te zoeken waar het probleem zit én ze weer ontspannen te laten eten.


Want ontspannen eten is ontspannen leven.

Agenda VIAMOVA


Foto 3 Jolanda Baan Klik om te vergroten

VIAMOVA
Jolanda Baan


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht