Bosman Counseling en Coaching | Dordrecht

Wandel/natuurcoaching is een krachtige vorm van persoonlijke begeleiding waarbij de natuur als extra hulpbron of inspiratiebron wordt gebruikt. Als wandel/natuurcoach begeleid of coach ik jou tijdens een wandeling in de natuur (in de stad kan ook), waarbij we beiden geïnspireerd worden door de kracht, wijsheid en creativiteit die in de natuur verborgen zit. Het pad waarop we lopen symboliseert jouw levenspad, en gaandeweg verandert de omgeving en hiermee jouw visie op dit levenspad. En door te bewegen komt ook jouw psyche in beweging. Hoofd en lichaam worden met elkaar verbonden en daarmee het verstand en het gevoel.

Ook de zintuigen worden tijdens zo’n wandeling maximaal gebruikt en geprikkeld. De geluiden, kleuren, geuren, de regen en de wind langs je huid, het draagt allemaal bij aan een groter bewustzijn. Wandelen geeft rust en ruimte in je hoofd en daardoor is het gemakkelijker om te luisteren naar je eigen innerlijke stem.Je situaties en problemen worden luchtiger en lichter en praten erover gaat nu veel makkelijker, het gaat bijna als vanzelf.

Kortom, wandel/natuurcoaching is een positieve en ontspannen manier van hulpverlening en is eigenlijk in vrijwel alle situaties en problemen toepasbaar.

Over Yvonne Bosman | Dordrecht

Ik ben Yvonne Bosman, geboren (1964) en getogen in Dordrecht en dus een echte ‘schapenkop’ zoals de Dordtenaren ook wel genoemd worden.
Na een tijdje zelf onder begeleiding te zijn geweest van een psycholoog is mijn passie ontstaan om ook zelf anderen te kunnen begeleiden en weer dichter bij zichzelf te brengen. Na het volgen van de opleiding Psychosociaal counselor bij het NHA/Psychodidact, werd mijn gevoel om een eigen praktijk te gaan starten alleen maar sterker. Sinds vorig jaar heb ik dan ook mijn eigen praktijk ‘Bosman Counseling en Coaching’, en is een droom werkelijkheid geworden.

Na deze opleiding heb ik nog diverse cursussen/trainingen gevolgd, zoals EMDR (bij NEM-academie), lifecoaching (bij Civas) en wandelcoaching (bij Atma Instituut).
Als ‘ervaringsdeskundige’ op verschillende vlakken ben ik in staat jou te begeleiden en je een spiegel voor te houden waardoor ook jij tot vele inzichten kan komen.

Ik sta open voor een ieder die gemotiveerd is aan zichzelf te werken, dus zit je ergens mee waar je zelf niet zo goed uitkomt, blijf er dan niet mee lopen maar bel of mail mij om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.


Foto 1 Yvonne Bosman Foto 3 Yvonne Bosman Klik om te vergroten

Bosman Counseling en Coaching
Yvonne Bosman


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht