Acces Bars® | Dordrecht

Wat is het precies?
Tijdens een Acces Bars® behandeling lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Met mijn vingertoppen raak ik je hoofd zachtjes aan op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je hebt. Door het aanraken van de punten, gaan de banen (Bars) tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en je lijf. Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van je computer. Je verwijdert overbodige bestanden. Zo komt er ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Je computer werkt bovendien veel sneller.

Voor wie?
De Acces Bars® behandeling is voor iedereen, maar vooral als je problemen of beperkingen hebt op een of meer van onderstaande punten:

  • Fysiek: Je hebt een (chronische) aandoening waardoor je lichamelijk niet alles kunt wat je wilt. Bijvoorbeeld Fibromyalgie, migraine, PDS, CVS.
  • Psychisch/emotioneel: Je hebt HSP, ADD of ADHD of voelt je met enige regelmaat neerslachtig.
  • Sociaal: Je voelt je eenzaam, je mist intieme sociale contacten. Vaak heeft dit te maken met beperkende gedachten over jezelf.
  • Werk/ studie: Je werk of studie geeft je geen voldoening, je bent gestrest of je verveelt je.
  • Spiritueel/zingeving: Je bent op zoek naar zingeving in je leven. Je wilt bewuster in het leven staan.

Over Lia van den Berg | Dordrecht

Wie ben ik?
Ik ben enthousiast en spontaan, heb een droge humor en ik hou ervan om buiten de lijntjes te kleuren. Fouten maken mag, daar leer je juist van. Ik ben iemand die de confrontatie niet uit de weg gaat, maar leef en werk altijd vanuit liefde. Ik ben eerlijk en direct en verwacht dat ook van mijn klanten. Maar bovenal ben ik iemand die vindt dat iedereen recht heeft op het maken van zijn eigen keuzes. Ik vind dat iedereen er toe doet en goed is zoals hij is.

Mijn passie
Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen, met behulp van verbeeldende therapie met hun problemen aan de slag te gaan en tot nieuwe inzichten komen. Onbewuste verlangens en talenten komen naar boven. Nieuwe perspectieven en mogelijkheden worden ontwikkeld. In je verbeelding is namelijk alles mogelijk.

Je best doen?
Als je de maatschappij moet geloven is het leven maakbaar, als je maar goed genoeg je best doet is alles mogelijk. In de loop van mijn leven ben ik in ieder geval tot de conclusie gekomen dat het zo simpel niet is en dat ‘je best doen’ niet altijd tot het gewenste resultaat leid.

Creatieve oplossingen
Ik weet hoe het is om je verwachtingen bij te stellen. Om te accepteren dat het leven dat je zo graag wil door omstandigheden niet haalbaar is. Hoe het voelt om je gezondheid, dierbaren en werk te verliezen. Ik weet dat ‘Je best doen’ niet altijd tot het gewenste resultaat leidt Ik heb geleerd om mijn teleurstellingen te aanvaarden en te onderzoeken wat wel mogelijk is. Op zoek te gaan naar creatieve oplossingen voor de beperkingen waar ik tegen aan loop.

Deze kennis en ervaring wil ik graag inzetten voor mensen die, net als ik, beseffen dat het leven niet maakbaar is, maar je er wel het beste van kunt maken.

Agenda NeCo Verbeeldende therapie

maart 2018

Mediteren op vrijdagochtend

VR 02 mrt 9.30 uurMeditatiecursus
Mediteren op vrijdagochtend

Ik geef diverse soorten meditatie; zit, lig en loopmeditatie, meditatie in beweging en geleide meditaties. Iedere meditatiebijeenkomst is anders. Na afloop drinken we een kop thee en wie wil kan zijn ervaringen uitwisselen.
NeCo Verbeeldende therapie
Lia van den BergDordrecht
Access Consciousness® Dag

DO 08 mrt 9.00 uurEnergetisch werkopen dag
Access Consciousness® Dag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag, een mooi moment om Jezelf te verwennen met een Access Consciouness behandeling. Wat het is en welke behandelingen ik aanbied lees je op mijn site.
NeCo Verbeeldende therapie
Lia van den BergDordrecht
Intuïtief schilderen 'Verlangen'

VR 09 mrt 13.30 uurKunstzinnige therapieworkshop
Intuïtief schilderen 'Verlangen'

Intuïtief schilderen is schilderen vanuit je gevoel, zonder vooropgezet plan, zonder van te voren te weten wat het wordt. Intuïtief schilderen helpt je om vanuit je hoofd in je hart te stappen.
NeCo Verbeeldende therapie
Lia van den BergDordrecht
Intuitieve schilder/schrijfdag 'True Colors'

ZA 10 mrt 10.00 uurCreativiteitworkshop
Intuitieve schilder/schrijfdag 'True Colors'

Iedereen denkt bij ‘True colors’ natuurlijk meteen aan het prachtige nummer van Cyndi Lauper. Met dit thema gaan we op deze dag schilderen en schrijven. Wat zijn jouw echte kleuren? En durf je deze te laten zien aan de buitenwereld?
NeCo Verbeeldende therapie
Lia van den BergDordrecht
Intuïtief mandala tekenen 'Oerkracht'

WO 21 mrt 9.30 uurKunstzinnige therapieworkshop
Intuïtief mandala tekenen 'Oerkracht'

Tijdens deze workshop ga je contact maken met jouw oerkracht d.m.v. een visualisatie. Door er hierna een intuïtieve mandala van te maken kun je er verbinding mee maken op de momenten dat je dat nodig hebt. Beelden spreken namelijk het onbewuste aan.
NeCo Verbeeldende therapie
Lia van den BergDordrecht

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Juridische dienstverlening Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Storytelling Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht