Sanshine Media - tekstbureau met een personal touch | Dordrecht

Schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Heb je moeite met het verwoorden van je boodschap? Heb je iets op papier staan maar loopt het niet lekker? Weet je niet meer hoe het zit met -dt of -t?
Ik help graag mensen bij hun verhaal. Of dat nu in de vorm van een website, e-book, nieuwsbrief, sollicitatiebrief of flyer is. Het is jouw verhaal!
Samen gaan we aan de slag. Samen aan tafel. Dat is mijn personal touch. We kunnen jouw verhaal schrijven of jouw opzet samen bekijken & verfijnen. Ik kan je ook coachen wanneer je zelf jouw verhaal wilt schrijven en je moeite hebt met het schrijven.
Bekijk gerust mijn website of liever nog, bel of mail.
Ik ontmoet je graag.

Over Sandra Utterijn-Klijnsmit | Dordrecht

Ik ben Sandra Utterijn-Klijnsmit. Teksten zijn mijn passie. Ik schrijf al 20 jaar. Beginnend bij stages op de persafdeling, naar schrijven van journalistieke artikelen voor lokale kranten tot aan schrijven en redigeren van webteksten, nieuwsbrieven, e-books en persberichten voor ondernemers. Mijn persberichten worden bijna altijd opgepikt en geplaatst door de lokale media. Naast zakelijk schrijven zet ik ook eigen verhalen op papier en ben ik organisator van Schrijfcafé Dordrecht. Mijn persoonlijke stijl is positief en speels. Zoals ik zelf ook in het leven sta; met positieve en speelse verwondering naar alles wat gebeurt.Een burnout een paar jaar geleden heeft er voor gezorgd dat mijn leven veranderde. Niet alleen qua werk, maar ook op persoonlijk vlak. Qua werk ben ik uit het administratieve werkveld gestapt, heb mijn hart voor schrijven gevolgd en heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Op persoonlijk vlak heb ik veel interesse gekregen voor persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustzijn. Het is zo mooi om bewust te leven en spiritueel te groeien. Het verrijkt mijn leven.

Dit jaar ga ik trouwen met de grote liefde van mijn leven en soms wil ik dat van de daken schreeuwen :-)
Wat is jouw verhaal? Ik help je er graag bij om dat aan de wereld te vertellen.

Sanshine Media
Sandra Utterijn-Klijnsmit

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Juridische dienstverlening Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychotherapie Reizen & Vakanties Storytelling Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht