WerkWegen: voor twijfelmomenten op je loopbaanpad | Zevenbergen

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. En dan nog.... wil je wel naar Rome?

Omdat er geen confectie-mensen bestaan, is ook alle begeleiding bij WerkWegen maatwerk. Wat is passend voor jou bij de vraag die jij hebt? Ik werk met verschillende tools. Tijdens een kennismakingsgesprek vertel je wat er speelt en waar je vraag ligt. Ik luister en vraag door. Vervolgens schets ik je een beeld van wat ik je kan aanbieden om een antwoord te vinden op je vragen. Binnen het budget dat bij jou past. Bel gerust om een afspraak te maken voor een kennismaking, dan kunnen we samen verder onderzoeken wat jij nodig hebt.

Over Froukje Smeding | Zevenbergen

Als werkcoach/trainer bij stress en burn-out werk ik dagelijks met mensen die tegen hun grenzen aanlopen. Of er al overheen gewalst zijn ;)

Mijn missie is mensen weer zelf-bewust te laten zijn van gezonde spanning. Ik doe dit in vele vormen, zoals: 1-op-1 begeleiding (coaching counseling), teambuildingsbijeenkomsten, training 'leidinggeven aan stress' (voor leidinggevenden, casemanagers en HR-werkers), spreekbeurten aan kleine en grote groepen, en theatervoorstellingen. Alles rond het thema stress. Steeds met als doel bewustwording van hoe het werkt zodat je zelf kan bijsturen.

Ik kom van origine uit het P&O werkveld en heb voor ik mijn eigen bedrijf begon gewerkt in verschillende bedrijven en organisaties, profit en non-profit, privaat en (semi)overheid.

 

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Juridische dienstverlening Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychotherapie Reiki en magnetiseren Storytelling Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht