Ontspanning en Massage | Dordrecht

Al meer dan 20 jaar geef ik massages. Mijn opleiding is uiteenlopend, van sportmassage tot shiatsu therapie, waarbij ik gebruik van guasha en cupping. Deze massages zijn gericht op de gezondheid en welzijn.

Therapeutische massages zijn gericht op het accepteren van je lichaam, je lichaam voelen en daardoor weten hoe het met je gaat. Deze massages zijn soms een onderdeel van een coachingstraject.

Over Jolanda Baan | Dordrecht

Al meer dan 20 jaar masseur. Van sportmassage tot haptonomische ontspanningsmassage, van voetreflexmassage tot shiatsu therapie en nog heel veel andere massagetechnieken. In mijn praktijk ben ik vooral bezig met het laten ontspannen van lichaam en geest. Ik combineer technieken, voel aan wat nodig is.

Tijdens het masseren bleek dat er vaak behoefte was aan verdieping in het gesprek. Er werden spieren losgemaakt, maar er kwam nog meer los. Emoties, vragen, gevoelens.. daarom ben ik een coachopleiding gaan volgen. Stresscounseling en levenscoaching. Deze opleidingen hebben mij een brede basis gegeven om met mensen aan de slag te gaan die worstelen met allerlei levensvragen, beperkende overtuigingen, vastzittende emoties, moeilijk grenzen aan kunnen geven.

Voedingstherapie is er als laatste bij gekomen. Veel mensen worstelen met eten. Door de huidige hypes op voedingsgebied wordt het steeds moeilijker te weten welke voeding het best bij je past. Daarnaast hebben veel vrouwen last van emotie-eten. Ik help mensen uit te zoeken waar het probleem zit én ze weer ontspannen te laten eten.


Want ontspannen eten is ontspannen leven.

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Juridische dienstverlening Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychotherapie Reizen & Vakanties Storytelling Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief