Puur natuur bij Beauty & Health for Body & Mind | Dordrecht

Beauty & Health for Body & Mind is een holistische salon voor huidverzorging en huidverbetering. De wereld vliegt en raast en als vrouw "moeten" we vaak van onzelf heel veel en er ook nog goed uitzien. Dat lukt niet altijd. In deze fase hoop ik jou rustpunt te zijn. Samen zoek ik met jou naar de beste behandeling voor jouw huidwensen. We kijken zowel naar de buitenkant van je huid als naar de binnenkant van je lichaam. Je huid is immers de spiegel van je innerlijk. Zo pakken we niet alleen de symptomen aan maar ook de oorzaak. Hierbij maak ik gebruik van 100% natuurlijke producten. Elke behandeling gaat gepaard met pure ontspanning zodat de werkzame stoffen beter opgenomen kunnen worden. Zorg goed voor jezelf en gun jezelf een moment van rust. De natuur heeft heel veel moois te bieden. Wees bewust van wat je aanbrengt op je huid. Waar het vandaan komt en wat het met je doet. Graag help ik je hierbij. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Ik kijk uit naar je komst.

 

Over Chantel van Eijsden | Dordrecht

Hallo Mooie vrouw!

Als specialist in huid- en lichaamverzorging werk ik graag met 100% puur natuurlijke producten. Van alle seizoenen kan ik echt genieten. Heerlijk wandelen in het bos vind ik zeer ontspannend. Als je goed diep inademt ruik je de aroma en zal dit al je luchtwegen openen. Een wandeling langs het strand zal je naast ontspanning ook weer positieve energie geven. Al deze natuur wonderen vertaal ik al 21 jaar naar de praktijk.

Nog maar net 27 jaar deel ik deze passie voor de natuur met mijn soulmate en onze zoon van 18 jaar en dochter van nu 5 jaar. Van nature ben ik rustig, kalm en stil en luister ik liever dan dat ik praat, maar mijn werk is mijn passie en daar vertel ik je graag alles over. De rust en kalmte kan ik goed overbrengen tijdens een behandeling en werkt in mijn voordeel tijdens een ontspannende massage. Door stil te zijn kan ik heel goed luisteren en zo samen met jou je doelen achterhalen en verwezelijke.

Ik ben zeer leergierig en ga dan ook elk jaar weer terug naar school en duik ik graag met mijn neus in een intressant boek.

Mijn doel is om alle vrouwen in Dordrecht en omstreken bewust te maken van hun eigen huid (en wat je daarop aanbrengt) en hun eigen inbrengen daarin. Je huid is je grootste orgaan en de spiegel van je innerlijk.

Mijn naam is Chantel van Eijsden en ik zie je graag tegemoet in de salon!


Foto 6 Chantel van Eijsden Foto 1 Chantel van Eijsden Klik om te vergroten

Beauty & Health for Body & Mind
Chantel van Eijsden


Professionals in de categorie Persoonlijke verzorging

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht