| Dordrecht

In onze salon ligt de nadruk op het werken met zo natuurlijk mogelijke producten. Daarom hebben we gekozen voor Oliebe voor de haarkleuringen en O’Right voor de haarverzorgende producten. Daarnaast werken we ook met biologische bestanddelen waarmee in de salon zelf op maat producten worden samengesteld voor een optimale verzorging bij een HaarWellness behandeling of een uitgebreide treatment voor jouw haar! 

Onze uitgangspunten bij het aanschaffen van producten zijn:

  • Ecologisch & Natuurlijk 
  • Proefdiervrij & Vegan 
  • Duurzaam & Verantwoord 
  • Vrij van Sulfaten, Parabenen en andere kwalijke stoffen 
  • Gezond, zowel voor ons als kapster, als voor U als onze klant! 

Over Christel Timmers | Dordrecht

Ik ben Christel en werk binnen Natuurlijk Chris met 100% plantaardige producten en met zo natuurlijk en duurzaam mogelijke materialen. Al jaren heb ik een passie voor back to basic en zo natuurlijk mogelijk leven. Zo heb ik een periode in een Yurt gewoond, heb een biologische moestuin als hobby gehad en zoek in mijn privé ook altijd naar leuke, natuurlijke en duurzame oplossingen in het dagelijkse leven. 

Na vele opleidingen in het zelf maken van natuurlijke cosmetica, verzorging en huishoudelijke producten te hebben gevolgd, waar ik thuis veel mee deed, was de keuze om dit ook in de kapsalon een plek te gaan geven een logische. En dus volgde ik kappersopleidingen met extra aandacht voor natuurlijke haar en hoofdhuid verzorging en natuurlijke haar- en hoofdhuid probleemoplossingen.Daar zijn de haarkuren en treatments die ik in de salon aanbied uit voort gekomen. De kennis over de diepe werking van biologische koudgeperste olies en etherische olieen, vormen de basis voor de natuurlijke haarmaskers en ontspannen massages die ik op maat voor u samenstel.

 

 


Natuurlijk Chris
Christel Timmers


Professionals in de categorie Persoonlijke verzorging

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Dordrecht

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht