Rust, Ruimte en Overzicht in je huis, in je financiën en in je hoofd! ♥ | Zwijndrecht

Wil je graag weer overzicht in je huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Merk je dat je administratie je te veel wordt? Loopt je agenda vol met afspraken? Kortom je overziet de situatie niet meer.

Ik help je graag bij
– het opzetten en organiseren van je huis
– het opzetten en ordenen van je administratie
– het maken van een overzichtelijk budgetplan
– het organiseren van je agenda

Wil je graag ruimte in je hoofd, maar vind je het lastig om met veranderingen om te gaan? Lukt het je niet om de rust en balans te vinden? Wil je je gezin graag weer gezellig hebben, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Wil je graag nieuwe stappen in je leven willen maken, maar je durft het nog niet aan?

Ik help je graag bij
–  het vinden van rust en ruimte in je hoofd
–  het omgaan met grote en kleine veranderingen in je leven
–  het vinden van de basis van jouw liefdevolle gezin en het creëren van creatieve oplossingen
–  het nemen van stappen, zodat jij jezelf kan zijn

Ik help je graag naar meer rust, ruimte en overzicht in je huis en in je hoofd. Ik help je keuzes te maken, zodat jij kan genieten van het leven in je eigen huis en weer vooruit durft te kijken. Vanuit mijn ervaring met autisme en ADHD problematiek kan ik je wellicht helpen met jouw gezin.

Liefs, Geske ♥

 

Over Geske Bertram | Zwijndrecht

Mijn naam is Geske Bertram. Ik ben 46 jaar, een vrolijke, opgeruimde en positieve vrouw, trotse moeder van drie zonen.

Sinds begin 2016 heb ik van mijn jarenlange passie voor overzicht en structuur in en rondom het huis en gezin, in mijn eigen bedrijf OpruimcoachGeske® vastgelegd.

Mijn liefde en passie voor het opruimen begon al in mijn jonge jaren. Regelmatig ordende ik mijn ouderlijk huis, heerlijk vond ik dat, alles weer op zijn plaats en zo’n gezellige fruitschaal op tafel. Orde en structuur passen als een warme jas om mij heen.

Verhuizen, agenderen, de financiën en het huishouden gaan mij zeer makkelijk af. Geen idee, waar iedereen het zo druk mee had en waar die stress vandaan kwam, mijn huishouden was en is altijd klaar en de boel is goed geregeld.

Mijn levenservaring bracht mij op het punt waar ik nu moet zijn. Uit alles valt te leren: “Niets is voor niets en toeval bestaat niet!”, zeg ik altijd! Zelf heb ik twee maal een zware depressie doorstaan. Dus weet ik precies hoe zwaar en uitzichtloos het leven kan aanvoelen, maar ook, hoe ik jou het beste kan ondersteunen en begeleiden!

Bij Els Jacobs heb ik de “Opleiding voor Professional Organizer voor Particulieren” gevolgd. Hier heb ik geleerd, dat ik bijzondere eigenschappen heb, zoals liefde, passie, vastberadenheid en creativiteit. Daarmee kan ik mijn medemens helpen en ondersteunen in de weg naar orde en ruimte in huis, ruimte in je financiën en rust en ruimte in het hoofd.

Technieken of schema’s gebruik ik niet. Ik ondersteun en begeleid je vanuit mijn gevoel. Met liefde, passie, creativiteit en niet te vergeten een dosis humor, zoek ik samen met jou naar een oplossing op maat. Zodat jij weer kan stralen en het leven weer toe kan lachen.

Heb je vragen, neem gerust contact met me op. Uiteraard is het mogelijk om in een vrijblijvend kennismakingsgesprek elkaar beter te leren kennen.

Graag tot ziens!

Liefs, Geske

OpruimcoachGeske
Geske Bertram

Bewust Dordrecht

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht