yoga op bijzondere plaatsen | Dordrecht

Een kerk, museum, boot, galerie of een mooie plek in de natuur. Mooie plaatsen die zich lenen om yoga te beoefenen. Eén keer per maand organiseer ik zo'n yoga les. Mijn yoga style is ashtanga, dat is een vrij pittige yoga, maar ik pas de les aan aan het publiek op de mat. Vaak sluit ik de les af met een biologische consumptie. Kijk op mijn website en meldt je aan voor de nieuwsbrief. Je kunt me ook volgen op m'n FB pagina .

Naast deze maandelijkse lessen geef ik ook les in verschillende yoga studio's in Dordrecht. Dat kan zijn op een vaste avond in de week of als incidentele vervanging van de vaste docent.

Over Wim van Nimwegen | Dordrecht

Yoga sur Place
Wim van Nimwegen

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Juridische dienstverlening Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychotherapie Reiki en magnetiseren Storytelling Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht