Zoek in de agenda van Bewust Dordrecht


april 2019

Retraitedag 'De Herberg'

VR 26 apr 10.00 uurRetraitesevenement
Retraitedag 'De Herberg'

Wil je samen met een groep gelijkgestemden ontdekken wie er bij jouw herberg voor de deur staan en wat ze jou te bieden hebben? Kom dan naar de Retraitedag ‘De Herberg’ die ik op vrijdag 26 april verzorg in Azil Centrum voor Levenskunst.
NeCo Verbeeldende therapie
Lia van den BergDordrecht
Stiltewandeling op Tiengemeten

ZO 28 apr 10.00 uurMeditatieexcursie
Stiltewandeling op Tiengemeten

Stiltewandeling op het prachtige natuureiland Tiengemeten
NatuurmonumentenZuid-Beijerland
Jubileum - 25e Water Bewustwording Avond

MA 29 apr 20.00 uurEten & Drinkeninformatiebijeenkomst
Jubileum - 25e Water Bewustwording Avond

ECHT ZUIVER WATER VOOR IEDEREEN - Zuiver Water Bewustwording Avond. Ware eyeopener voor wie bewust leeft, maar (nog) niet over een apart Echt Zuiver Water-kraantje beschikt.
Aquapeak - Echt Zuiver Water voor iedereen
Karel ThiemePapendrecht

mei 2019

netwerk event

DO 09 mei 16.00 uurnetwerkbijeenkomst
netwerk event

De toegang is gratis consumpties voor eigen rekening. De bijeenkomst is voor leden én belangstellenden. We bieden de mogelijkheid tot netwerken en elkaar inspireren om nog bewuster te gaan werken en leven.
Bewust Dordrecht3319 LC Dordrecht
Cursus Liefdevol opvoeden

DO 09 mei 19.30 uurKinderen-Ouderscursus
Cursus Liefdevol opvoeden

Ben jij de strijd en de ruzie zat met je nieuwetijdskind? Maar je weet niet hoe je dit moet veranderen? Je wilt een positieve relatie met je kind ? Je wilt het gedrag begrijpen van je nieuwetijdskind? Kom dan naar deze leerzame cursus.
de weg naar de kern
Collinda de GrootAmeide
Workshop innerlijk kind healing

DO 09 mei 19.30 uurTherapie (diverse)workshop
Workshop innerlijk kind healing

De workshop innerlijk kind healing is een praktische workshop waarbij we doelgericht aan het werk gaan om het gekwetste kind in ons te helen. Deze manier van helen is liefdevol en zacht, en kan je leven veranderen.
VIAMOVA
Jolanda BaanDordrecht
Vedic Art retreat in Normandië

MA 13 mei 9.30 uurKunstretraite
Vedic Art retreat in Normandië

Schilderen, de verstilling ervaren, tot de kern komen. Een Vedic Art retreat op een prachtige plek in Normandië. Tijdens deze week kun je de Vervolgcursus Vedic Art volgen en op een dieper niveau ervaren met de elementen van de natuur in Normandië.
Eb Ateliers, het Vedic Art Centrum
Eleonore BroekhuijsenSaint Pair sur Mer, Frankrijk, Normandië
Workshop EFT bij pijn

DI 14 mei 19.30 uurTherapie (diverse)workshop
Workshop EFT bij pijn

EFT is een eenvoudige maar krachtige methode om emoties, beperkende overtuigingen en pijn te verminderen door met de vingers op bepaalde acupunctuurpunten te "tappen" en daarbij bepaalde zinnen te herhalen. Zeer effectief!
VIAMOVA
Jolanda BaanDordrecht
Fresh_date

WO 15 mei 20.00 uurPersoonlijke verzorginginformatiebijeenkomst
Fresh_date

Ben je op zoek naar iets heel bijzonders en innovatiefs op het gebied van natuurlijke huidverzorging en voedingssupplementen? Draag je de aarde, dieren en mensen een zeer warm hart toe? Kom dan naar deze avond!
VoetZenSatie Voetreflexologie
Marjon Glandorf-HoorwegHendrik-ido-ambacht
BHV Cursus

VR 17 mei 08.30 uurOpleiding en Trainingcursus
BHV Cursus

BHV Basis cursus die wordt gegeven door Kompas Veiligheidsgroep. Na afloop krijg je een officieel certificaat. Schrijf je in voordat we vol zitten, er is beperkt plek!
Dordrecht
Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht