Privacy statement

Bewust Dordrecht verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Dordrecht wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Dordrecht werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Dordrecht (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Dordrecht / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Dordrecht?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Dordrecht verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Dordrecht verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Dordrecht. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Dordrecht, kan Bewust Dordrecht aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Dordrecht verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Dordrecht verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Dordrecht gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Dordrecht slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Dordrecht maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Dordrecht verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Dordrecht blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Dordrecht het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Dordrecht onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Dordrecht gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Dordrecht vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Dordrecht. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Dordrecht niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Dordrecht heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Dordrecht en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Dordrecht is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Dordrecht behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Dordrecht, gevestigd in Dordrecht en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Dordrecht

Onze Professionals

Jeannet Oussoren

Orthomoleculaire therapie
It's all about energy

Praktijk voor orthomoleculaire therapie Goed Beter Gezond
Jeannet Oussoren
Dordrecht

Saskia Hanewinckel

Ademtherapie
Ademwerk

Zie Mij
Saskia Hanewinckel
Dordrecht

Yvette Baan

Centra voor Bewustwording
WY centrum voor bewust-zijn

WY centrum voor bewust-zijn
Yvette Baan
Dordrecht

Yoga
Lifestyle Studio Dordrecht

Lifestyle Studio Dordrecht
Jolande Van der Wal
Dordrecht

Voedingsadvies & Coaching
Natuurvoeding en orthomoleculaire therapie

Kans Voedingsadvies.
Ans Goedemans
Dordrecht

Meditatie
Zenmeditatie

Zen.nl Dordrecht
Anke Welten
Dordrecht

Coaching - Diverse Coaching
HSP coaching

Caja&Co
Caja Revenich
Dordrecht

Mindfulness & Compassie
Mindfulness Based Stress Reductie en Mindfulness Based Cognitieve Therapie

Praktijk Ritme van Evenwicht
Margarita Blom
Dordrecht

Natuurgeneeskunde
SensiPlus therapie en Avalon Ela energy

Beautyhealing De Biesbosch
Gonnie Schoonderwoerd-Lenten
Dordrecht

Mindfulness & Compassie
Zen in de Zon - Mindfulness en (kinder)coaching

Zen in de Zon
Ineke Gauvin
Zwijndrecht

Coaching - Lifecoaching
Mind-Walk

Azil Centrum voor Levenskunst
Liza van Dorp
DORDRECHT

Sport en Beweging
(Paramedisch) Fitness & Fascia Relax & Release

Azil Centrum voor Levenskunst
Liza van Dorp
DORDRECHT

Coaching - Diverse Coaching
Praktijk Hyacint

Praktijk Hyacint
Madelon van Rijn
Hendrik-ido-ambacht

Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaanbegeleiding & Coaching inzicht met hulp van paarden

Sylvia Baars Loopbaanbegeleiding & Coaching inzicht met hulp van paarden
Sylvia Baars
Dordrecht

Persoonlijke verzorging

Natuurlijk Chris
Christel Timmers
Dordrecht

Centra voor Bewustwording
Praktijk Ritme van Evenwicht - Mindfulness: coaching, counseling & onderricht.

Praktijk Ritme van Evenwicht
Margarita Blom
Dordrecht

Massage
Yogamassage, stoelmassage en workshops

Boomhut aan Zee
Elsemarie Valstar
Dordrecht

Lichaamsgerichte Therapie
VIAMOVA - voor een lichter leven

VIAMOVA
Jolanda Baan
Dordrecht

Natuurgeneeskunde
Holistische massagetherapie, Dorntherapie, Massage bij kanker, Voetreflexologie, Zwangerschapsmassag

Mindful Massage
Anja Bouwman
Dordrecht

Coaching - Diverse Coaching
Begeleiding / coaching van hooggevoelige mensen. Zowel volwassenen als kinderen

Natuurlijk Melissa
Melissa de Bondt
Dordrecht

Psychosociale therapie
therapie voor volwassenen - therapie voor kinderen - relatietherapie - (bedrijfs)coaching

Praktijk Ananda
Suzanne Verbraak
Dordrecht

Voetreflexologie & Voetzorg
VoetZenSatie Voetreflexologie

VoetZenSatie Voetreflexologie
Marjon Glandorf-Hoorweg
Hendrik-ido-ambacht

Kunst
Sustainable fine art

Studio Angelique van der Valk
Dordrecht

Persoonlijke verzorging
Holistisch huidcoach & aromatherapeut

Beautysalon Let's Face It
Henriëtte Boer-Kroonen
Dordrecht

Kunst
Vedic Art schilderen

Eb Ateliers, het Vedic Art Centrum
Eleonore Broekhuijsen
Strijen

Healing en reading
praktijk voor persoonlijke ontwikkeling met behulp van kaart readingen en trance healing

Angelcare444
Debbie van Loenen
Zwijndrecht

Psychosociale therapie
Wielwerk coach - Psychosociale therapeut i.o.

Grootmoeder Wilg
Sjanneke Asmawidjaja
Dordrecht

Coaching - Diverse Coaching
Zijnsgerichte coaching, massage en Reiki

WY centrum voor bewust-zijn
Yvette Baan
Dordrecht

Zelfrealisatie
Acces Bars®

NeCo Verbeeldende therapie
Lia van den Berg
Dordrecht

Kleurentherapie
therapiestenen en lichtkleurtherapie

Mentale Balans
Petra Wouters
Dordrecht

Coaching - Diverse Coaching
Coachpraktijk Annemieke. Coaching en Traumaverwerking (emdr) voor groot en klein.

Coachpraktijk Annemieke
Annemieke den Breems
Papendrecht

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire voeding en therapie

Mentale Balans
Petra Wouters
Dordrecht

Therapie (diverse)
Sensi Therapie, reiki en Aroma-Touch

Praktijk Gina
Gina den Boer
Zwijndrecht

Kleurentherapie
Kleurenanalyse en colourcoaching

Kleur met Zorg
Mieke Schot- de Heer
Dordrecht

Centra voor Gezondheidszorg
Shiatsu therapie/ Cranio sacraaltherapie / Haptotherapie / Massagetherapie

Soepel Therapie & Massage
Jessica Laman
Dordrecht

Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflexologie

Mindful Massage
Anja Bouwman
Dordrecht

Verhuur Accommodaties
Puur Geknipt huren voor een uur, dagdeel of dag?

Puur Geknipt
Penny de Vree
Dordrecht

Eten & Drinken
AQUAPEAK - Echt Zuiver Water (zonder genx) voor iedereen -

Karel Thieme - Zuiver Water-ambassadeur
Karel Thieme
Papendrecht

Coaching - Lifecoaching
Persoonlijke coaching, team- en organisatieontwikkeling op basis van de Human Being filosofie

L'Estro armonico
Esther Uitman
Dordrecht

Centra voor Bewustwording
Vedic Art en De Kunst van het Zijn

Eb Ateliers, het Vedic Art Centrum
Eleonore Broekhuijsen
Strijen

Persoonlijke verzorging
Puur natuur bij Beauty & Health for Body & Mind

Beauty & Health for Body & Mind
Chantel van Eijsden
Dordrecht

Coaching - Diverse Coaching
Ervaarjeruimte Onderwijscoaching & Burn-outpreventie

Ervaarjeruimte Onderwijscoaching & Burn-outpreventie
Vera de Groot
Dordrecht

Kunstzinnige therapie
NeCo Verbeeldende therapie

NeCo Verbeeldende therapie
Lia van den Berg
Dordrecht

Kinderen-Ouders
Kindertolk en Transformatiecoach

de weg naar de kern
collinda de groot
Ameide

Yoga
Yoga, specialisatie rug- en nekklachten, ademcoaching

CoVita
Fee Busenkell
Dordrecht

Wellness
De specialist in ontspanning!

INTUIT Mindful Ontspannen
Susan Wange
Zwijndrecht

Persoonlijke verzorging
Natuurkapper voor mannen, vrouwen en kinderen

Puur Geknipt
Penny de Vree
Dordrecht

NLP
Certified Master Practitioner of the Art and Science of Neuro Linguistic Programming, Time Line Ther

L'Estro armonico
Esther Uitman
Dordrecht

Natuurbeleving
Natuur op Maat

Praktijk Hyacint
Madelon van Rijn
Hendrik-ido-ambacht

Zwangerschapsbegeleiding
Anagrow praktijk voor zwangerschaps (cursussen)- en geboortebegeleiding (Doula) regio Dordrecht

Anagrow
Wilma Veldhuis
Dordrecht

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht