Zoek in de agenda van Bewust Dordrecht


december 2017

Fantasiedier maken van papier-maché

DO 14 dec 10.00 uurKunstworkshop
Fantasiedier maken van papier-maché

Tijdens de workshop werken we met papier-maché. Je kunt een fantasiedier maken, maar ook iets anders als je dat wilt. Papier-maché is een mooie manier van recyclen of eigenlijk upcyclen. De materialen, koffie/thee en iets lekkers zijn inbegrepen.
Joke Hardenbol Art
Joke HardenbolDordrecht
Fresh Date

DO 14 dec 19.30 uurPersoonlijke verzorgingpresentatie
Fresh Date

Maak kennis met verse, veganistische cosmetica, die duurzaam vervaardigd is.
VoetZenSatie Voetreflexologie
Marjon Glandorf-HoorwegHendrik-ido-ambacht
Intuïtief schilderen 'Lichtpuntjes'

VR 15 dec 13.30 uurKunstzinnige therapieworkshop
Intuïtief schilderen 'Lichtpuntjes'

Intuïtief schilderen is schilderen vanuit je gevoel, zonder vooropgezet plan, zonder van te voren te weten wat het wordt. Intuïtief schilderen helpt je om vanuit je hoofd in je hart te stappen.
NeCo Verbeeldende therapie
Lia van den BergDordrecht
Gratis proefles zenmeditatie

ZA 16 dec 10.00 uurMeditatiecursus
Gratis proefles zenmeditatie

Maak kennis met zenmeditatie bij Zen Dordrecht in de thema-proefles zen en keuzesmaken: alledaags en praktisch, zonder de eeuwenoude traditie uit het oog te verliezen.
Zen.nl Dordrecht
Anke WeltenDordrecht
Training Ontspanning

WO 20 dec 10.00 uurMindfulness & Compassiecursus
Training Ontspanning

Korte training waarin je leert hoe je zelf kunt ontspannen en het toe te passen in je leven. We gaan op zoek naar jouw stressfactoren en kijken op welke manier je hier iets aan kunt doen. Een effectieve training waar je direct mee aan de slag kunt.
Ontspanning-en-massage
Jolanda BaanDordrecht
Schrijfcafé Merry Christmas

DO 21 dec 10.00 uurStorytellingworkshop
Schrijfcafé Merry Christmas

Schrijfcafé met thema Kerst. Verrassende schrijfoefeningen met bezinning en reflectie maken het een sfeervolle ochtend. Tijd voor warmte, gezelligheid en reflectie! Op donderdag 21 dec om 10 uur in de bibliotheek van wijkcentrum De Prinsemarij.
Sanshine Schrijft
Sandra Utterijn-KlijnsmitDordrecht
Kerstdiner voor alleenstaande

DI 26 dec 17.30 uurEten & Drinkenevenement
Kerstdiner voor alleenstaande

De mooie kerstgedachte om met kerst niet alleen te zijn. Op op 2e kerstdag wordt er voor iedereen die alleen is op deze avond een kerstdiner georganiseerd bij Art & Dining. Niemand hoeft met kerst alleen te zijn.
Mooi Dordrecht
Ria HunterDordrecht
DOORLOPEND gezocht: oefen-clienten

ZO 31 dec Psychotherapiespreekuur
DOORLOPEND gezocht: oefen-clienten

In het kader van mijn opleiding tot alternatief psychotherapeute ben ik op zoek naar clienten die ik kan begeleiden om bijvoorbeeld zichzelf te ontwikkelen, iets helder te krijgen, een probleem aan te pakken of een doel te bereiken.
Grootmoeder Wilg
Sjanneke AsmawidjajaDordrecht

januari 2018

Levenskunstdag

ZA 06 jan 10.00 uurCentra voor Bewustwordingopen dag
Levenskunstdag

In Azil Centrum voor Levenskunst bieden diverse professionals activiteiten aan op het gebied van beweging, voeding, ontspanning en innerlijke groei. Tijdens de Levenskunstdag is er alle gelegenheid kennis te maken met hun aanbod.
NeCo Verbeeldende therapie
Lia van den BergDordrecht
Ademtechniek van Wim Hof en nieuwjaarsduik

ZA 06 jan 12.00 uurAdemtherapieworkshop
Ademtechniek van Wim Hof en nieuwjaarsduik

Tijdens deze workshop ga je kennismaken met jezelf! Wij kunnen veel meer dan we denken en dat ga je ervaren, voelen en meemaken. Daarnaast leer je wat een goede ademhaling, de kou en watertherapie met je lichaam kan doen.
CoVita
Fee BusenkellDordrecht

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Juridische dienstverlening Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Storytelling Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht