Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Eendaagse workshop Zenvol werk
DI 24 september | 10.00-17.00 uur | Dordrecht

75,00


Ervaar jij werkdruk? En ben je bezig met vragen als ‘Wat wil ik eigenlijk zelf?’, ‘Hoe ga ik om met verwachtingen van anderen en met veranderingen?’, ‘Hoe ga ik met plezier naar mijn werk?’ en ‘Hoe combineer ik het werk beter met privé?’ Doe dan deze zenwerkgeluktraining, die je leert meer rust en geluk in je dagelijkse werk te ontwikkelen en hoe je de stappen naar meer werkgeluk met anderen kunt delen.

Deze training is gebaseerd op de Boeddhistische vier geloften, aangevuld met onder andere inzichten uit Voice Dialogue-methode. De vier geloften ontstonden in de 6e eeuw in China en zijn vertaald naar vier stappen naar werkgeluk. De Voice Dialogue-methode is in de jaren ’70 ontwikkeld door Hal en Sidra Stone. Kern is dat we bestaan uit ikken, waarvan sommige ikken vaak achter ons stuur zitten en anderen niet of nauwelijks. Rond werkdruk zijn dat ikken als de perfectionist, de innerlijke criticus en de harmonie-ik. Door ikken zichtbaar te maken en te ontdekken wat ze willen in ons leven en werk, kunnen we gerichter kiezen welke ikken aan het stuur zitten.
 

De training is bedoeld voor iedereen die minder werkdruk en meer rust, diepgang en geluk op het werk wil realiseren. Tijdens de training behandelen we de minimaal noodzakelijke theorie en is er veel tijd beschikbaar voor reflectie, uitwisseling en het oefenen met de praktische technieken.

 

De training wordt gegeven door Hanneke Dijkman, econoom, werkgelukcoach en zenleraar bij Zen. Zij schreef ‘Een 10 voor werkgeluk in vier stappen’.

Informatie + Aanmelden » Zen.nl Dordrecht | Anke Welten

www.zen.nl3311 SJ Dordrecht

Anke Welten
06-23436479/06-23436479
dordrecht AT zen DOT nl

Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!