Vedic Art schilderen Basiscursus
WO 30 oktober | 13.30-17.30 uur | Hoeksche Waard Exacte locatie wordt nog bekend gemaakt

30 oktober 2019 t/m 22 januari 2020 | 7 woensdagmiddagen: 30 oktober, 13 en 27 november, 4 en 18 december 2019 en 8 en 22 januari 2020.
277,00 | inclusief 21% BTW


Heerlijk ontspannen en vrij schilderen. 'Kliederen' en tegelijkertijd serieus aan de slag. Zonder deadline en zonder regels. Je maakt de kunstenaar in jezelf wakker. Bij Vedic Art ga je creëren vanuit jezelf. Je krijgt inspirerende voorstellen om te gaan tekenen en schilderen en een kleurrijke reis te maken door jouw eigen schilderijen. Zo maak je kennis met de 17 stappen die afkomstig zijn uit de oude Vedische filosofie, de basis van Vedic Art. Deze stappen helpen je bij het proces van schilderen en in de ontwikkeling van jouw creativiteit. Vedic Art is 'schilderen +'. Het is levenskunst: een moment voor jezelf, opladen met positieve energie en creëren vanuit je hart. Daarbij is het proces belangrijker dan het resultaat. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met schilderen of nog helemaal niet. Er zijn geen eisen, niets moet en er is een zee van mogelijkheden, tijd en ruimte om te experimenteren, te ontdekken en jouw creativiteit weer te laten stromen. Je gaat jouw eigen weg en je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt.
 Zoals Curt Källman, de grondlegger van Vedic Art zei: “Vedic Art leert je niet hoe je moet schilderen, het helpt je te herinneren hoe jij schildert”.

Informatie + Aanmelden » Eb Ateliers, het Vedic Art Centrum | Eleonore Broekhuijsen

www.vedicartcentrum.nl
Bekijk Facebook event

Hoeksche Waard

Hoeksche Waard Exacte locatie wordt nog bekend gemaakt

Eleonore Broekhuijsen
0618367451
eb AT vedicartcentrum DOT nl