Coördinator/Inspirator

Coördinatoren/inspiratoren

Bewust Dordrecht is een VOF van Lia van den Berg en Jolanda Baan. Hieronder stellen ze zich even aan je voor.

 

Mijn naam is Jolanda Baan en Lia van den Berg. Ik woon samen met Hans en onze twee heerlijke zoons in Heerjansdam.

VIAMOVA is de praktijk waar ik werk als holistisch voedingstherpeut. Ik leer mensen vooral weer ontspannen met eten om te gaan onder andere met behulp van mindfulness oefeningen. Daarnaast ben ik als levenscoach ook bezig met het bewust worden van beperkende overtuigingen die je tegenkomt bij veel eetpatronen, maar ook in je relatie of op je werk. Wanneer je leert deze los te laten zul je merken dat het leven een stuk makkelijker wordt!

Mijn praktijk was eerst gehuisvest in Barendrecht, maar sinds 2015 in Dordrecht. Omdat ik graag meer ondernemers wilde leren kennen in Dordrecht zocht ik aansluiting bij andere therapeuten. Begin 2016 leerde ik Lia van den Berg kennen, en samen hebben we besloten Bewust Dordrecht vorm te geven. Daarmee is mijn wens bewuste ondernemers te leren kennen en met elkaar in verbinding te brengen realiteit geworden en haal ik er nog meer voldoening uit: Bewuste Ondernemers verbinden en samen proberen de wereld een stukje mooier te maken!

 

 

Mijn naam is Lia van den Berg en ik werk als Verbeeldend therapeut bij NeCo. Ik richt me op mensen die beperkingen ervaren in hun leven op lichamelijk, psychisch/emotioneel en sociaal gebied. Mijn missie is om mensen zich bewust te laten worden van hun on-beperkte mogelijkheden. Door jezelf en je situatie te accepteren zoals deze is en je richten op wat er mogelijk is wordt het leven een stuk gemakkelijker. Ik doe dit met behulp van creatieve oefeningen, lichaamswerk en visualisaties.

Ik wil graag samenwerken met ondernemers die, net als ik, bewustzijn, duurzaamheid, persoonlijke groei en gezondheid belangrijk vinden. Daarom ben ik coördinator geworden van Bewust Dordrecht.

Hoe meer ondernemers en consumenten zich bewust worden van het belang van een samenleving waarbij er respect is voor alles wat groeit en bloeit hoe mooier de wereld wordt. Hier lever ik graag een bijdrage aan.

Doe je mee?

Wil jij weten wat al die ondernemers en professionals voor jou als klant kunnen betekenen?

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang de agenda met daarin alle activiteiten van de professionals van Bewust Dordrecht. Je ontvangt dan tevens interessante informatie over persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid in je inbox. 

Ben jij aanbieder van diensten of producten op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn of duurzaamheid? 

Kom dan naar de Inspiratie Koffie die we elke maand organiseren op verschillende dagdelen en tijden. Deze bijeenkomsten zijn voor alle ondernemers in Dordrecht e.o. die zichzelf beschouwen als bewuste ondernemer.​ Kijk voor de eerstvolgende Inspiratiekoffie in de netwerkagenda. Tijdens deze bijeenkomsten kun je kennismaken met de coördinatoren en andere bewuste ondernemers.

Lees meer over Bewust Dordrecht of lees meer over hoe je lid kunt worden.

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht