Vegetable works of Art | Dordrecht

In mijn studio in Dordrecht maak ik experimentele beeldende kunst die tegelijkertijd zowel organisch als abstract is. Geïnspireerd door de Cradle to Cradle gedachte gebruik ik zoveel mogelijk materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Ideaal gezien bestaat er geen afval, mijn werk kan na gebruik gerecycled worden of weer voeding zijn voor de aarde.

Studio  Elke 1e zondag van de maand is het atelier aan de Wijnstraat 69 in Dordrecht geopend voor publiek. Hiermee sluit ik aan bij Kunstrondje Dordt. Tussen 12 en 17 uur ben je van harte welkom om mijn werk te komen bekijken.

 

Over | Dordrecht

Vegetable works of Art - Sinds mijn afstuderen aan de Willem de Kooning Academie in 2015, werk ik met veel liefde aan het opbouwen van mijn bedrijf. Het is een prachtige weg, waar ik intens van geniet. In mijn studio in Dordrecht maak ik experimentele beeldende kunst die tegelijkertijd zowel organisch als abstract is. Geïnspireerd door de Cradle to Cradle gedachte gebruik ik zoveel mogelijk materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Ideaal gezien bestaat er geen afval, mijn werk kan na gebruik gerecycled worden of weer voeding zijn voor de aarde.

Een unieke signatuur en een goed verhaal  - Alle ervaring die ik eerder, gedurende 17 jaar in het vakgebied styling en Visual Merchandising heb opgedaan, komt goed van pas bij het maken van groentepapier en ontwerpen. Een goed verhaal, gecombineerd met een prachtig beeld, dat voel je en zie terug in mijn werk. Mijn voorliefde voor abstracte vormen en minimalisme kun je terugzien in al mijn werk: zowel in groentepapier, ontwerpen als prints.

Geïnspireerd en in verbinding met de natuur - Wie ik ben en wat ik maak zie ik als onderdeel van een groter geheel, met daarbij een diep vertrouwen in creatie. Alles staat in verbinding met het Universum. De weg die ik ga is er een van persoonlijke en vakmatige ontwikkeling en bewustwording. Bij het bekijken van de natuurlijke vezels en patronen in mijn werk ervaar je een moment van verwondering en schoonheid. Je voelt de connectie met de natuur.

Agenda Studio Angelique van der Valk


Professionals in de categorie Circulaire economie

Ademtherapie Catering Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht