Workshops over water en gezondheid, mensen helpen met hydratatie, ongifting, ontzuren, alkalisch, | Barendrecht

Ik wil mensen graag helpen met hun gezondheid. Je lichaam bestaat voor gemiddeld 70% uit water. Het water dat je drinkt is dus van grote invloed op je welzijn. In mijn workshops leg ik aan de hand van proefjes uit wat het belang is van het juiste water, hoe je met leidingwater niet goed kunt hydrateren, waarom flessen water meestal oxiderend (dus verouderend) en verzurend is. Door je water te veranderen in water met H2,  kun je oxidatieve stress helpen bestrijden. Kangen water is bewezen ontstekingsremmend, waardoor het immuumsystseem gelegenheid krijgt om zelf andere zaken aan te pakken. Plastic flesjes zijn in het mileu een heel groot probleem, door Kangen water te drinken in plaats van flessen water te kopen, bespaar je geld en belast je het mileu veel minder. Geef je bij mij op voor een gratis presentatie. De datum kunnen we in overleg bepalen. Ik geef meestal de presentatie bij mij thuis maar ik kan ook bij geïnteresseerden thuis komen. Enagic, de fabrikant heeft een visie op ware gezondheid, dat bestaat uit 4 onderdelen, lichamelijk, geestelijk, financieel, en milieu. Als je meer energie hebt door beter water te drinken, voel je je geestelijk beter, door eventueel zelf distributeur te worden kun je je financiën verbeteren en door Kangen water te drinken, kun je het milieu op meerdere manieren helpen. Met een Kangen apparaat maak je niet alleen drinkwater, maar ook speciaal water om bijvoorbeeld je huis schoon te maken. Dus je hebt geen chemische produkten meer nodig. 

Over Caroline Liebelt-Dert | Barendrecht

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de invloed van voeding en water op de gezondheid. Naast mijn werk als jurist, verdiepte ik mij ook in kruiden, Reiki, homeopatie en dergelijke. Ik heb zelf meer dan 20 maagzweertjes gehad, en kon niet van de maagzuurremmers afkomen. Toen ik Kangen water bij een vriendin mocht halen en het een paar weken gedronken had, kon ik met de maagzuurremmers stoppen. Daar was ik erg blij om want ze hadden niet zo leuke bijwerkingen. Ik ben mij toen gaan verdiepen in alle facetten van dit water maar ook van andere soorten water. Ik doe veel research. Inmiddels is er op internet, als je op de juiste manier zoekt, nl. op ERW (dat is de wetenschappelijke term voor Kangen water) heel veel wetenschappelijk onderzoek te vinden. Op google scholar zijn al meer dan 34000 hits. Helaas staat er ook veel onzin op het internet. Ik schrijf dan ook regelmatig commentaren op die onzin zodat mensen goed geinformeerd kunnen worden.


Professionals in de categorie Horeca & Catering

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Horeca & Catering Kunstzinnige therapie Massage Psychosociale therapie Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Wellness Zelfrealisatie
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!