Praktijk@Balans / Kinesiologiepraktijk Marlies Kooijman | Zwijndrecht

Over Marlies Kooijman | Zwijndrecht

Ik werk als kinesioloog/natuurgeneeskundig therapeut in PraktijkBalans in Zwijndrecht. In de praktijk combineer ik de kinesiologie met andere natuurgeneeskundige therapiëen, hierbij werk ik ook graag met bloemenremedies (o.a. Nederlandse-, kinder- en Bachremedies), een prachtig middel om emoties te balanceren.

Naast het werken in de praktijk vind ik het leuk om mijn kennis van het spiertesten door te geven. De cursussen kennismaken met spiertesten die ik geef zijn vooral praktisch, leerzaam en leuk. Niet te veel en te lange cursussen, maar to the point. Iedereen kan leren spiertesten en het is heel handig om dit te leren voor thuis of om te integreren in je eigen werkzaamheden, op een manier die bij jou past.

De mooie behandelingen in de praktijk zijn mijn inspiratiebron voor de cursussen spiertesten, evenals de vele opleidingen die ik de afgelopen jaren gevolgd heb. Persoonlijke ontwikkeling en groei waren hierin belangrijke thema’s.

Beelddenken is ook een onderwerp waar ik me graag voor inzet. Voor beelddenkkinderen is het vaak lastig om zich te handhaven op school. Ik geef voorlichting over beelddenken, waarbij ik laat zien hoe deze kinderen denken, leren en doen en welke manieren van leren kunnen werken. Deze kinderen mogen gezien worden!

Ik ben altijd allround bezig geweest, door mijn oorspronkelijke opleiding als Facility Manager en werkzaamheden in het bedrijfsleven heb ik veel leren combineren. Ook nu combineer ik graag praktijk, trainingen & workshops.
Mensen helpen om in hun eigen kracht te gaan staan is een dankbare missie.

Agenda Praktijk@Balans / Kinesiologiepraktijk Marlies Kooijman


Praktijk@Balans / Kinesiologiepraktijk Marlies Kooijman
Marlies Kooijman


Professionals in de categorie Kinesiologie

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Dans & Beweging Energetisch werk Horeca & Catering Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!